Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się @Duszek zboczuszek Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Nie miałem przyjemności go jeszcze poznać dobrze :), ale na pierwsze wrażenie bardzo dobry ziomek :D Anonim użytkownika nr. 2: --> Widać, że jest rozmowny z inny ludźmi, udziela się na różne tematy i myślę, że jest spoko. Anonim użytkownika nr. 3: --> Wygląda na spoko mordkę. Anonim użytkownika nr. 4: --> Oo Tomuś najlepszy Uwielbiam go, jest miły, uprzejmy, troszkę zboczuszek :D Dużo warnów miał Chłopak :D, Ale ogólnie to spoko mordeczka <3 Anonim użytkownika nr. 5: --> Szczerze to go nie znam dobrze, ale jest on takim śmieszkiem i spamerem na czatboxie. Anonim użytkownika nr. 6: --> Za bardzo go nie znam, ale wydaje się spoko osobą. Anonim użytkownika nr. 7: --> Przede wszystkim niech nauczy się liczyć, xd spoko z niego żartowniś ma poczucie humoru spoko ziomeczek. Anonim użytkownika nr. 8: --> Nie znam :D, Ale wydaje mi się, że jest miłą osobą i pozytywną, a mam go jego osobę za typowego gracza. Anonim użytkownika nr. 9: --> Wydaje się w porządku osobą. Anonim użytkownika nr. 10: --> Spamer na strefoboxie i namawia do złego ( alkoholu ;V ). Ogółem wydaje się być spoko Anonim użytkownika nr. 11: --> Trochę alkus, ale poza tym spoko ziomek xD można z nim nieźle poświrować, także pozdro mordeczko, na pewno będziesz wiedział, kto to pisał :D Anonim użytkownika nr. 12: --> Żartowniś i zboczuch, ale chociaż o tym wie, nie bez powodu dał sobie taki nick 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi