Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Pod Ostrzałem #23 Duszek zboczuszek

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się @Duszek zboczuszek

Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> 

Anonim użytkownika nr. 1: --> Nie miałem przyjemności go jeszcze poznać dobrze :), ale na pierwsze wrażenie bardzo dobry ziomek :D

Anonim użytkownika nr. 2: --> Widać, że jest rozmowny z inny ludźmi, udziela się na różne tematy i myślę, że jest spoko.

Anonim użytkownika nr. 3: -->  Wygląda na spoko mordkę.

Anonim użytkownika nr. 4: -->  Oo Tomuś najlepszy :x Uwielbiam go, jest miły, uprzejmy, troszkę zboczuszek :D Dużo warnów miał Chłopak :D, Ale ogólnie to spoko mordeczka <3

Anonim użytkownika nr. 5: --> Szczerze to go nie znam dobrze, ale jest on takim śmieszkiem i spamerem na czatboxie.

Anonim użytkownika nr. 6: --> Za bardzo go nie znam, ale wydaje się spoko osobą.

Anonim użytkownika nr. 7: -->  Przede wszystkim niech nauczy się liczyć, xd spoko z niego żartowniś ma poczucie humoru spoko ziomeczek.

Anonim użytkownika nr. 8: -->  Nie znam :D, Ale wydaje mi się, że jest miłą osobą i pozytywną, a mam go jego osobę za typowego gracza.

Anonim użytkownika nr. 9: --> Wydaje się w porządku osobą.

Anonim użytkownika nr. 10: --> Spamer na strefoboxie i namawia do złego ( alkoholu ;V ). Ogółem wydaje się być spoko   

Anonim użytkownika nr. 11: -->   Trochę alkus, ale poza tym spoko ziomek xD można z nim nieźle poświrować, także pozdro mordeczko, na pewno będziesz wiedział, kto to pisał :D

Anonim użytkownika nr. 12: --> Żartowniś i zboczuch, ale chociaż o tym wie, nie bez powodu dał sobie taki nick ;p

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Marves zablokował(a) ten temat
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

76561198064043742.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]