Użytkownik MeWa Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Witam. Mam fajną propozycje ktorą widziałem na innym forum. Czyli reakcja neutralna. Reakcja neutralna polega, że nie dodaje punktu reputacji. Te reakcje można nazwać "o ja jebe" A mogłaby wyglądać tak: Link:http://www.skaip.org/facepalm-emoticon Edytowane 18 Marca 2019 przez MeWa 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik faInY hrÓpsiÓ Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jestem na tak, bardzo ciekawa propozycja, warta rozwagi, uważam, że użytkownik forum wykazał się niezwykłą kreatywnością. Oczywiście, reakcja bardzo się przyda i sądzę, że administracja zaakceptuje ten cud naszej architektury. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jestem na tak propozycja fajna , emetkin również 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 No może być Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 18 Marca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Może nazwa inna, ale ogólnie jestem na tak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Naa taq wsm brakuje tej reakcij Odnośnik do komentarza
Użytkownik MeWa Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 #ref Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi