Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 . Nick: TabuQ 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?:z wszystkich 3. Powód: Trochę nad tym myślałem i nie jest to pochopna decyzja, przez ostatnie kilka dni trochę w moim życiu się pozmieniało i czuję ,że jestem osobą która nie nadaje się na range jaką pełnię obecnie. Przepraszam cię @Brancu ,że zostawiam cię samego jako opiekunka serwera ale tak jak wspomniałem nie czuję ,że jestem odpowiednią osobą na te stanowisko. Z tego miejsca chciałbym podziękować całej administracji Forum jak i serwerów a w szczególności Administracji CS:GO MOD-A @AVARiA ERR0R , @Hetysz ;/ , @SZYKI DZIKI :D, @NeQu <# jak i właścicielom tego serwera @Trivor, @AdeK oraz Opiekunowi @Brancu za wsparcie i pomoc jaką mi udzieliliście. P.S na sieci zostaje wbiję tam w międzyczasie na ts-a na serwery pograć (proszę zostawić mi s-vipa na go modzie :D) 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 18 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Życzę powodzenia i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 18 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi