Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Imię : RenataAktualny Wiek : Obecnie 23, ale już blizej do 24 Krótkie przedstawienie się: Czesc, jestem Wredzia. Jak wiadomo Wredzia to ziomal! Tak na poważnie, Renata mam na imię, ale większość mowi Renia lub Wredzia i tego sie trzymajmy. Mloda, szalona, wariatka. Uwielbiam smieszkowac, jednak mam swoje granice cierpliwości. Szczera do bólu, ularta jak doabli. Nie dam w kaszę przysłowiową sobie dmuchać. Stanowczo i twardo mówię o tym, co mi sie podoba lub nie. Kiedy trzeba i jest taka potrzeba służę pomocą, ale nie mam cierpliwości do ludzi, ktorzy są upierdliwi i nie potrafią zrozumiec prostego slowa "NIE". W sumie znacie mnie z podań dd2 i troche tu już jestem, więc każdy może ocenić. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Na forum jestem od 7 lipca 2018 roku, e cbyba zaczelam grac jakos na przelomie sierpnia u Was. Nie pamietam dokladnie Oczywiście jestem słynną Królową /rs z dd2#1. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za co cenie? Dobre pytanie. W sumie ciezko powiedziec. Jak tutaj się zjawiłam była mila i przyjazna atmosfera, chcialo się spamowac na chatboxie. W sumie to mnie przyciągnęło tutaj. Na chwilę obecną są tu osoby, które darzę sympatią i podziwiam ich za upór w niektorych spraw i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków. Dodatkowe informacje: Ja wiem, ze sporo osób może powiedziec "Eeeej ona poleciała za Vixem." Otóż nie. Jak ktos 'biega" po sieciach bedzie wiedział, ze ja mam konta na kilku różnych. Na kazdej z nich mam kilku znajomych z którymi lubię spamować i tyle. Wiem, ze potrafię byc wredna az do bolu, ale nick chyba zobowiazuje. Prawda? ps: sory za błędy, ale korzystałam z telefonu Edytowane 19 Marca 2019 przez Wredzia. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A niech Ci będzie na Tak +Podanie +Staż na forum +znana 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jestem na RAZIE na nie "Wymagania na rangę Stałego Bywalca... Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. // staż na + ale akurat to nic ciężkiego konto nigdy nie znika,, xd "Wiernosc naszej sieci" jest na - (chybaa nie musze tlumaczyc czemuu "Chyba" ? ;D) Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. // to tez nie tak do konca na + ale kazdy ma swoje nerwy i pretensje czasami,, ale trzeba wiedziec co mozna pisac przed gronem uzytkownikow ii tak jak nizej napisalam "takie rezygnowanie potem powroty razy iles tam z rangi tez ma jakies swoje wplywy " Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci // Nie wiem ja tak wsrod wszystkich" graczy, ale takie rezygnowanie potem powroty razy iles tam z rangi tez ma jakies swoje wplywy Humor i dobra zabawa!" // Humor na + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Przepraszam, ale nie spełniasz wymagań. (chyba nie muszę pisać dlaczego) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi