Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Wredna jędza bywalcem?

Wredzia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Imię :  Renata
Aktualny Wiek : Obecnie 23, ale już blizej do 24 :beka:

Krótkie przedstawienie się:  Czesc, jestem Wredzia. Jak wiadomo Wredzia to ziomal! :beka:

Tak na poważnie, Renata mam na imię, ale większość mowi Renia lub Wredzia i tego sie trzymajmy. Mloda, szalona, wariatka.  Uwielbiam smieszkowac, jednak mam swoje granice cierpliwości. Szczera do bólu, ularta jak doabli. Nie dam w kaszę przysłowiową sobie dmuchać.  Stanowczo i twardo mówię o tym, co mi sie podoba lub nie.  Kiedy trzeba i jest taka potrzeba służę pomocą, ale nie mam cierpliwości do ludzi, ktorzy są upierdliwi i nie potrafią zrozumiec prostego slowa "NIE". W sumie znacie mnie z podań dd2 i troche tu już jestem, więc każdy może ocenić. ;)

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Na forum jestem od 7 lipca 2018 roku, e cbyba zaczelam grac jakos na przelomie sierpnia u Was. Nie pamietam dokladnie :D Oczywiście jestem słynną Królową /rs z dd2#1. :x

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:  Za co cenie? Dobre pytanie. W sumie ciezko powiedziec. Jak tutaj się zjawiłam była mila i przyjazna atmosfera, chcialo się spamowac na chatboxie. W sumie to mnie przyciągnęło tutaj. Na chwilę obecną są tu osoby, które darzę sympatią i podziwiam ich za upór w niektorych spraw i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków.

Dodatkowe informacje:  Ja wiem, ze sporo osób może powiedziec "Eeeej ona poleciała za Vixem." Otóż nie. Jak ktos 'biega" po sieciach bedzie wiedział, ze ja mam konta na kilku różnych. Na kazdej z nich mam kilku znajomych z którymi lubię spamować i tyle. Wiem, ze potrafię byc wredna az do bolu, ale nick chyba zobowiazuje. Prawda? ;)

ps: sory za błędy, ale korzystałam z telefonu :)

Edytowane przez Wredzia.
  • Super 2
  • Junior Admin
Junior Admin

Jestem na RAZIE na nie

"Wymagania na rangę Stałego Bywalca...

Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. // staż na + ale akurat to nic ciężkiego konto nigdy nie znika,, xd  "Wiernosc naszej sieci" jest na -   (chybaa nie musze tlumaczyc czemuu "Chyba" ? ;D) 

Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. //  to tez nie tak do konca na + ale kazdy ma swoje nerwy i pretensje czasami,, :) ale trzeba wiedziec co mozna pisac przed gronem uzytkownikow ii tak jak nizej napisalam "takie rezygnowanie potem powroty  razy iles tam z rangi tez ma jakies swoje wplywy "

Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci // Nie wiem ja tak wsrod wszystkich" graczy, ale takie rezygnowanie potem powroty  razy iles tam z rangi tez ma jakies swoje wplywy 

Humor i dobra zabawa!"  // Humor na +

heh1111.png

• Użytkownik∙

Przepraszam, ale nie spełniasz wymagań. (chyba nie muszę pisać dlaczego)

:)

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]