Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Imię : Kacper Aktualny Wiek 18 Krótkie przedstawienie się: Mam na imie Kacper. Pochodzę z Chojnic, blisko Gdańska.Wolny czas spędzam z rodziną w domu lub z przyjaciółmi w parku lub na ts3 Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Na serwerach od ponad roku, w wakacje kiedyś tu był gomod miałem tam topke nawet, a na forum od stycznia. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za wspaniałych ludzi! Dodatkowe informacje: W sumie, nie mam pojęcia co tutaj napisać więc czekam z niecierpliwością na wasze opinie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 na nie -staż -słabe podanie -reprezentowanie sieci to porażka jak to bot ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na Nie -Podanie -Czas -Straż -Aktywność Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na TAK. -Możemy dać szansę -Siedź dłużej na forum a wszystko będzie gites. -+/- aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na nie. - Aktywność - Staż - Podanie Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 19 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi