Użytkownik Gh@St Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Wzór: Nick z Cs'a: KASIA ANALNA SZTUKA Admin banujący: Tytan Serwer:dd2 Data zdarzenia: 19.03.2019 Opis sytuacji: Dziwna sytuacja gram sobie nagle ban za nic permamentny?!!?!?!?!?! w SZczególności, żę zobacz kto piszę na forum top 15. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskillla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:826155894' [AMXBans] Your IP: '85.164.32.203' [AMXBans] ======================================= 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @Tytan 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tytan Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 link do dema http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1903192302-de_dust2-1553032920-1553034120.zip; 17;51:38:b+/- Podczas gry wyglądało tak że celownik przeskakiwał z modelu na model,ale mogło być to skutkiem wysokiego pingu gracza,Ale i tak jak dla mnie nie naturalne fullauto jak dla ak,przy tak wysokim pingu.i dlaczego nie masz klatek,przypomne ze jest czit który własnie tak działa,podnosi ping by ukryc aima,a wygląda to że gosc ma lagi 18:25:00:b+ w tym momencie obserwowałem gracza z spekta i był na całkowitym fleszu,nie przeszkodziło mu to idealnie namierzyć 2 przeciwników. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gh@St Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wybacz, ale gdzie Ty tam widzisz flesza? to 1 pytanie :> kolejna rzecz to jesli bym mial aima to chyba walibym same banie? nie wiem wsumie nie znam sie na tym gównie. Właśnie wylądowałem w norwegi testuje neta poki co jest z dupy :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tytan Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 23 minuty temu, Gh@St napisał: Wybacz, ale gdzie Ty tam widzisz flesza? to 1 pytanie :> kolejna rzecz to jesli bym mial aima to chyba walibym same banie? nie wiem wsumie nie znam sie na tym gównie. Właśnie wylądowałem w norwegi testuje neta poki co jest z dupy :> nie aima można konfigurować w procentach np:laysa, czym mniej tym niżej trafiasz.a co do flesza patrzyłem z 1 kamery i miałeś totalne mleko.nie mogłeś widziec pozycji graczy,potej akcji bez zawachania dałem ci bana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gh@St Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie miałem żadnego flesza. Tak jak widać na demku chłopie..... gram od 15 lat w ta zabawna grę .... Czekam na decyzje. Tyle. Więcej nie będę tu sie wypowiadał bo tylko zabrałeś mój cenny czas. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 @Tytan - być może dostał on flesza od kogoś ze swojego teamu. Jak jesteś na spectcie to Cię oślepiają wszystkie flesze (i CT i TT). Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 17.51 - Normalna akcja... Możliwe, że gracz miał troszkę wysoki ping + zlagowane hltv dało Nam taki rezultat rozrzutu. -b 18.25 - I tutaj panie adminie brak Twojego doświadczenia... jak Sam napisałeś siedziałeś na spect.. a jak siedzi się na spectcie to oślepiają Ciebie wszystkie fleshe. Więc u Ciebie On mógł mieć mleko natomiast u Siebie On nie miał nic bo jak widać na demku z hltv wbiegał pierwszy na trupa a za Nim leciał ogrom fleshy (od graczy z ct)... a co za tym idzie? że siedzący na spect i oglądający Go miał full biało... a On tak na prawdę nie miał nic, bo przecież fleshe nie oślepiają Swoich na dd2. Nawet ten flesh od @Lenon nie mógł Go oślepić do końca bo wybuchł za Nim więc Ja nie wiem o jakim Ty mleku tu mówisz... -b @Tytan Jako doświadczony admin powinieneś wiedzieć że siedząc na spectcie czy też oglądając gracza jak jest się martwym fleshe oślepiają nawet te rzucane od graczy z jednego teamu... chyba na siłę chciałeś tutaj wcisnąć bana dla @Gh@St.... też rozpisując Go pod względem "aim'a" powinieneś nagrać pov'a a nie wstawiasz hltv zlagowane.. (Gdzie te Twoje doświadczenie...) @Gh@St Dostajesz UB, zapraszam na serwer. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi