Użytkownik MeWa Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam. Dzisiaj mam propozycje, żeby dodać range opiekun głosowania. Polegało by to na dawaniu reputacji osobą ktore zagłosowały na serwery. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Fajny pomysł aczkolwiek nie wiem czy to jest aż tak potrzebne. Od tego można uznać autora tematu pod danym serwerem bądź opiekuna tego serwera (administracje itp) Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Fajny pomysl ale przeciez repa Zach glosowanie moze dac kazdy xd wiec ta ranga zbedna Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 16 minut temu, NoMercy. napisał: Fajny pomysl ale przeciez repa Zach glosowanie moze dac kazdy xd wiec ta ranga zbedna niekoniecznie, bo nie każdy daje reputacje za to. A osoba z tą rangą musiałaby dawać tą reputację za oddane głosy bo to było by jej główne zadanie - przyznawanie reputacji. Ale tak jak mówiłem zbędne 50/50 taka ranga. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 sredni pomysł , ale do obgadania powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 20 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Zbędne Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 20 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi