Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Dziś zadajemy pytania do @Zmiksowany jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsza w życiu [P] Czego żałujesz? [P] Czemu jarasz? [P] Planujesz się jeszcze uczyć? [P] Jakie masz marzenia? [P] Czemu lubisz imprezować?? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) [P] Ulubione miasto? [P] Co cie denerwuje? [P] Czym sie interesujesz? [P] Lubisz podróżować? [P] Masz swój cel w życiu? [P] Dlaczego nick "Zmiksowany" ? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Edytowane 20 Marca 2019 przez =BlacKKessi= 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 21 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 [P] To ile masz materiału w kiblu xd? [P] Czym zajmujesz się na codzień prócz csa i forum? [P] Usiadlbys ze mną do kraty z piwem? [P] Co o mnie sądzisz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 21 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 10 godzin temu, =BlacKKessi= napisał: [P] Ulubione miasto? Proste, że Amsterdam </3 [P] Co cie denerwuje? Niewierność oraz kłamstwa. [P] Czym sie interesujesz? Muzyką + roślinami (kumaci wiedzą ocb) </3 [P] Lubisz podróżować? Oczywiście, że lubię a szczególnie weekendowe tripy. [P] Masz swój cel w życiu? Jak każdy z Nas jakiś malutki cel mam [P] Dlaczego nick "Zmiksowany" ? Kiedyś bardzo dawno temu wymyśliłem Sobie taką "ksywkę csową" na nieistniejącej serwerowni "Trupiarnia.pl" w sumie nie wiem czemu Zmiksowany ale Niech już będzie bo jest najlepsza z możliwych "ksywek" [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Walić relaksik przy dobrym [P] To ile masz materiału w kiblu xd? Zależy o jakim materiale mówisz zawsze skromną dwójeczkę przykitraną mam, że chyba są "żniwa rolnika" to troszkę więcej [P] Czym zajmujesz się na codzień prócz csa i forum? Tutaj pozwolę Sobie nie odpowiadać bo nie jest to temat na serwerownie [P] Usiadlbys ze mną do kraty z piwem? Preferuję kolorowe % ale jeżeli stawiasz to gdzie i kiedy jestem otwarty na propozycje (Ciągle czekam na zaproszenie Mnie na melo do nl) [P] Co o mnie sądzisz? Wydajesz się być normalnym chłopaczyną z jakimiś zasadami idzie się z Tobą bez problemu dogadać dlatego chyba też mamy w miarę spoczko kontakt, ogl wszystko na pozytywnego + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie mam opcji edytuj więc napiszę nowy @Dusia na Twe pytania. Przepraszam ale nie widziałem Twych pytań. [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsza w życiu: Szacunek, Zdrowie, Rodzina no i mamona. [P] Czego żałujesz? Akcje za młodu za które teraz są malutkie problemy [P] Czemu jarasz? Jaram bo lubię. Kiedyś powiedziałem Sobie, że mery mery nigdy nie zostawię i zawszę będę ją jarał niczym Bob </3 [P] Planujesz się jeszcze uczyć? Jak to mówią na naukę nigdy nie jest za późno ale no nie mam takich planów. [P] Jakie masz marzenia? Zarobić 0 zer [P] Czemu lubisz imprezować?? Lubiłem to ze względu na to, że miałem taki okres w życiu ciągło Mnie do tego przez pewne rzeczy. Wiadomo jak każdy chłopak który Sobie latał lubił imprezować a z racji takiej, że sporo latałem to i ciągło Mnie na balety czy też inne melanżyki. Więc w skrócie lubiłem imprezy ze względu na wysokie loty w główce no i też z innych względów ale nie będę tutaj już pisał każdy ogarnięty powinien wiedzieć co fajnego jest w imprezach (Nigdy nie budzisz się Sam w łóżku....) [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? Pracy / Kasy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi