Gość mmm Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Zawsze bawię się wspaniale Gdy odwiedzam szybko galę Radość ta lecz nie trwa wiecznie Strzelam we wszystkich bezskutecznie W następnej rundzie pójdę na długą Schowam się za dymu smugą Nie pomaga mi to niestety Dzieją się tam dzikie kabarety Jeden za drugim z anarchii wybiega I już pierwszy mnie spostrzega W sumie jednak mi się udaje I strzelam mu fajną banie Zabijają mnie granatem Co miałam zdziałać mym kałachem? Kolejna runda, czas na trupa Kampi tam dość spora grupa Granaty i flashe ciągle rzucają Ale nawet się nie wychylają Kolega z awp siedzi na podeście Czeka aż ktoś wyjdzie wreszcie Zbieram ekipę, wchodzę do trupa A tam jedna wielka czarna dupa Wszyscy siedzą wcelowani I zostaliśmy skasowani Mam to już gdzieś, idę na mida Siedzi na respie jakaś gnida Dostaje z awp prosto w łeb Myślę sobie - co za cep! Wyzywam na czacie tego frajera Leci już całkiem niezła bajera Adminowi się nie spodobało Dał mi bana jakich mało Piszę na forum odwołanie Zaraz znowu kogoś ochrzanie Poleciało na mnie skarg wiele J*bani donosiciele Pozderki:D Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 ciekawe kto Cię namówił, żebyś to wstawiła... Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 ale was wzielo na jakies tworczosci ;o nice Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Powinno być Zawsze banie sie dostaje Gdy raszuje szybko gale A ta bania od czlowieka ktory chcial zostać anonimowy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 4 minuty temu, Dusia napisał: ale was wzielo na jakies tworczosci ;o nice my to takie poetki xD, dołącz się do nas 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi