Użytkownik∙ Marves Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jak nazywa się Chińczyk, któremu zepsuło się auto? - Toyota Mipada Jak nazywa się francuski projektant kibli? - Lej Namur Trzech starszych panów rozmawia o trzęsących się im rękach. Pierwszy mówi: - Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy się dziś goliłem, zaciąłem się w policzek. Drugi go przebija: - Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy wczoraj strzygłem trawę, pociąłem wszystkie moje kwiatki. Na to trzeci: - To nic! Moje ręce tak się trzęsą, że kiedy wczoraj sikałem, doszedłem trzy razy! W domu starców spotyka się 3 dziadków. Pierwszy mówi: - Wiecie co, ja wstaje o 3 w nocy i sram do 4. Na to drugi: - Ja siedzę na sedesie i nie mogę się wysikać dopiero po godzinie coś pójdzie. Na to trzeci: - Ja tam sram o 4 sikam o 6 a budzę się o 8. Dziadek dał Jasiowi 50 zł na urodziny. - Jasiu, podziękuj dziadziusiowi - Ale jak? - Powiedz tak, jak ja mówię, kiedy tatuś daje mi pieniążki - Czemu tak mało? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sirgutbert Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Czarny humor jest jak nogi nie każdy je ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi