Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Imię: PiotrWiek: 18Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:nie ma opiekuna na serwerze , Ponieważ jestem na serwerze codziennie po kilka dziesiat minut i chciał bym wspomóc administracje bo nie ma ich za wiele a gra kilku cheaterów ze zmiennym IP i nie ma komu ich ukarać i tylko psuja grę innym,Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Awp,Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: na Cod Mod 9 3 latka temu ) Znajomość amxx i panelu (0-10): amx 7/10 panel ftp 5/10 ( kiedys bawilem sie we wlasny serwer )Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Hmm , tak Coś o sobie:jestem znany na serwerze , lubiany całkiem do pogadania mily , czasem wkur**ący mam tez pare pomysłow na konkursy , dodanie skinow apru map , no i tez chce pomagac @AdeK bo wiem ze nie jest proste ogarnac pare serwerow na raz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Byla bym na tak gdybys postaral sie chociaz z tym podaniem ;v -podanie takie na odwal na szybko +skladka -staz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Można dać szansę Panu +Aktywny +Gt +wiek -Podanie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 na nie + składka - za mało wyjaśnione, ''dlaczego akurat ty'' - amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jestem na Nie... - Staż (jesteś z Nami zaledwie parę dni..) -/+ Mam spore wątpliwości co do Nich (widać to jak wykonujesz ss'y) - NS (troszkę słabo wygląda to gdy opiekun grywa na ns) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 NIE -Podanie pisane na odpierdziel Cytuję : Ponieważ jestem na serwerze codziennie po kilka dziesiat minut. -NS -Jak wspomniał kolega o ssach, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi