Użytkownik ZwieRzu. Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Nick: ZwieRzu Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego że znam się na rzeczy, widzę że przydałaby się ogromna pomoc. Chciałbym też parę rzeczy od siebie wnieść tutaj na serwer. Co by tu dużo mówić, jestem doświadczonym człowiekiem w tej branży. I mam nadzieję że szansę dostanę. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 Dlaczego akurat tego serwera: Dlatego że uwielbiam DD2, lubię tą mapke i miło mi się na niej gra. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK Znajomość amxx i panelu (0-10): 9-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK (możliwość wpłacenia w niedzielę) Coś o sobie: Jestem zabawny, ogarnięty, miły, aktywny, kulturalny, (nie ukrywając zdarza mi się przeklinać niekiedy, ale to chyba jak każdemu). Interesuję się sportem, muzyką oraz wędkarstwem. Edytowane 5 Lipca 2018 przez ZwieRzu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jeśli Cię Adek i Kamil znają to jestem na Tak: +Doświadczenie +wiek -forum + podanie dobrze dobrze napisane (nie byle jak) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0L0S Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jestem na Nie: - Brak Steam "Opiekun bez Steam? - Nie masz nawet Admina - Jesteś nowy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi