Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opis: Sprzedam konto "Social Club" z grą GTA V dostęp do obu trybów (Fabuła i Online), jestem pierwszym co ważniejsze jedynym właścicielem i mam dostęp do wszystkiego co związane z tym kontem, na koncie przegrane pare godzin, fabuła świeża, ja z braku sprzętu nie zagram bez scinek, zapraszam do kupna! Cena: 30-50zł Forma płatności: PayPal / Przelew / PaySafeCard Kontakt: Pw na tym forum / GG: 63245887 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi