Użytkownik∙ Marves Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dwóch polaków kłóci się przed monopolowym: - Wezmę dwie damy rade... - Nie no co Ty nie damy rady wypić dwóch... - Nie no wezmę dwie damy rade. Wchodzi do monopolowego i mówi: - Poproszę skrzynkę wódki i dwie lemoniady. - Tyle się złego naczytałem na temat alkoholu - mówi Antek do kolegi - że wreszcie sobie powiedziałem, czas raz na zawsze z tym skończyć! - Z piciem? - Nie, z czytaniem. Pijany gość widelcem gania po talerzu śliskiego grzyba. Podchodzi do niego inny gościu, łapie garścią grzyba, wkłada do ust i połyka. Pierwszy mówi: - I co przeszedł, przeszedł? Bo mnie się skurczybyk 3 razy zwrócił. Siedzi dwóch pijaków przed pałacem kultury. Nagle w pałac kultury uderzyła motolotnia. Pierwszy pijak: - Ej Zbychu patrz - pokazał palcem na motolotniarza. - Widzisz Kazek, jaki kraj tacy terroryści. Pijak podchodzi do policjanta i pyta: - panie władzo, można na pana policjanta powiedzieć Ty ośle? - nie bo to jest obraza funkcjonariusza! - a na osła, panie policjancie? - wydaje mi się, że można! - dobrze, dziękuję panie policjancie! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi