Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Imię : Katarzyna Aktualny Wiek : 15 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Katarzyna, pochodzę z małopolski, uwielbiam spędzać czas na ts jak i na waszym forum, jestem pozytywną osobą, towarzyską, lubię poznawać nowych ludzi, podróże i jazda konna to moje hobby. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Jestem tu od 1 lutego, pochodzę z Cs go mod'a Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za miłą atmosferę, wspaniałych ludzi, za serwery, na których można przebywać i grać na spokojnie. Wyrozumiałą, kulturalną administracje. Cenie też za to, że kiedy gracz lub administrator potrzebuje właściciela bądź opiekuna, to szybko uzyskuje pomoc. Dodatkowe informacje: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Myślę, że mooożna daaać. Bardzo ciepła,przyjemna,miła,szczera a przede wszystkim fajna osóbka. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 2 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na Tak. +Miła +Sympatyczna +Aktywna +Pomocna +Szczera.... Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez GameR'AjmeR 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Na tak +też lubie ujeżdżdzać konie + bardzo słodzące podanie [sposób na uzyskanie od wiekszosci TAK XD] +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 btw. Ciekawe kto Ci pooomagał pisaaać <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 hmm będę szczery wypowiadając się poniżej na taką ową rangę trzeba na forum sb zasłużyć powiem wprost że gdym cb nie znał i nie polubił dałbym na nie. Ale to że cię polubiłem dam ci na tak ale takie malutkie tak a wiesz dlaczego? Ponieważ na forum jakoś od niedawna jests tak lepiej aktywna itp. wiesz nie obrażaj się co tu piszę po prostu wyrażam swą opinie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi