Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jaka jest najdroższa rzecz, którą uszkodziłeś/aś (zepsułeś/aś)? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Goldzik Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Samochód ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Motocykl :v Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 samochód Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy zlamanie komus nogi zalicza sie do rzeczy ? Jezeli tak to chodzenia nie zastapia zadne pieniadze xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nos xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Samochód Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 telefon, laptop 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik opor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Samochód :v Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Samochód Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Motocykl Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Meble, wychodziłem na szafke gdzie nagle cała meblościanka pierdykła na podłoge uciekając do kuchni mówiłem mamie że to duchy zrobiły - miałem 8 lat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Mezo napisał: Meble, wychodziłem na szafke gdzie nagle cała meblościanka pierdykła na podłoge uciekając do kuchni mówiłem mamie że to duchy zrobiły - miałem 8 lat A ja jak bylem mały mama powtarzała mi "nie bój sie duchów tylko przygłupów" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Telefon Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 4 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Samochód oraz Telefon IPhone XS Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi