Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam, jestem Tomek. Wybaczcie jeśli zły dział. Problem dotyczy nie tylko Waszych serwerów, ale z tego co widzę większości. Ściągnąłem csa 1.6 non steam. Otóż wbiłem na Wasz serwer: "awp only", po czym dostaję kicka. Powodu nie ma podanego, ale podejrzewam, że chodzi o nijakie "Intelligent Detected". Dodam, że przez jakieś pół h było ok, a teraz co tylko wbiję to wywala błąd i wraca do menu. Instalowałem innego csa z innej strony i ciągle to same. Czy ktoś wie co należy robić??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jaki masz nick? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Makolongwa, ale wcześniej chyba nie na waszym serwerze tak długo grałem tylko innym.Wstaw inne media Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie posiadasz ani jednego bana aktywnego ani wygasłego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wiem, bo nie miałbym za co go dostać. Czy ktoś może podać link do dobrze działającego csa 1.6 non steam oraz aby wyszukiwało wszystkie serwery? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Najlepiej polecam Ci ściągnąć steam następnie wejść na allegro wpisać "klucze cs 1.6" Zakupić (koszta to jedynie 10 zł nawet możesz trafić taniej) dostajesz kod wpisujesz na steam ściągasz legi't cs'a i grasz na steamie a nie bawić się w jakieś ns Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Tam nie działa bind do puszczania dźwięków. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 12 minut temu, Zmiksowany napisał: Najlepiej polecam Ci ściągnąć steam następnie wejść na allegro wpisać "klucze cs 1.6" Zakupić (koszta to jedynie 10 zł nawet możesz trafić taniej) dostajesz kod wpisujesz na steam ściągasz legi't cs'a i grasz na steamie a nie bawić się w jakieś ns Steam może kupić za jakieś 7pln z 1.6 xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Cs 1.6 na promocji kosztuje mniej niż 5 zł.Polecam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Mam steama, jednak potrzebny mi działający ns Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 11 minut temu, Barszcz Czerwony napisał: Mam steama, jednak potrzebny mi działający ns Na steam są programy, które działają. Tylko nie używaj hlss'a, pod puszczanie bindów, tylko hldj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jak się nie mylę "Inteligent Detected" pasuję mi jedynie do Inteligent AIMBOT'a, który z tego co wiem jest dostępny na necie, więc może ściągnąłeś go z nadzieją, że go nie wykryję? Nie wiem jakie tu jest AC. Więc się nie wypowiem dokładnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nic z tych rzeczy, tak jak pisałem tylko ściągnąłem z róż nych stron csa i w każdym to samo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Barszcz Czerwony napisał: Nic z tych rzeczy, tak jak pisałem tylko ściągnąłem z róż nych stron csa i w każdym to samo. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez ?¿. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barszcz Czerwony Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ponad 2h bez problemów, dzięki wielkie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi