Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Pod Ostrzałem #25 BMW E60 M5 

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się @BMW E60 M5 

Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie --->

Anonim użytkownika nr. 1: -->Oskuś to ziomal! Jeden z niewielu użytkowników obecny na tej sieci, który jest miły, szczery, przezabawny, czarujący, lovelasik, śmieszek jakich mało. Zawsze pomoże, broni swoich racji jak lew, staje w obronie kobiet jak rycerz. Ogółem to ten Pan, kręci coś z jakąś perełką Labulanu i ją uwielbia ponad życie! :* 

Anonim użytkownika nr. 2: -->W porządku osoba jak najbardziej świr :D

Anonim użytkownika nr. 3: --> Oskarek jest mega pozytywną osobą, miły, zajebiste poczucie humoru. Pomocny. Ogólnie to taki BFF :D Prawilna mordeczka.

Anonim użytkownika nr. 4: -->Myślę, że jest spoko ziomek i dużo wie na obojętnie jak tematy i dużo pomaga i zabawny z niego ziomek.

Anonim użytkownika nr. 5: --> Nie znam go zbytnio, tyle, co z czatu, na którym dość dużo pisze, często o melanżach więc chyba imprezowy chłopak ?

Anonim użytkownika nr. 6: --> Jest miłą, grzeczną osóbką. Fajnie się z nim pisze, taki śmieszek z niego. Najbardziej aktywna osoba na forum.

Anonim użytkownika nr. 7: --> Wydaje się być miłą i pomocną osobą. Kiedy nie wejdę na forum, to widzę jak zagaduje do wszystkich na strefiebox, więc myślę, że jest też otwarty i przyjacielski a poza tym ma świetny gust do seriali (Orange Is the New Black), także polecam tego forumowicza :D

Anonim użytkownika nr. 8: --> Kozak morda.

Anonim użytkownika nr. 9: --> BMW jest spoko mordeczką, zajebiście mi się z Nim pisze czy na SB czy na steamie:D Mam nadzieje, że się kiedyś spikniemy na drina czy może na moto :D Może da mi się przejechać swą bejcą :beka: Nie no, ogółem jest zajebistą personą :D Można z Nim pogadać na dobrą sprawę o wszystkim:D Pozdro ziomeczku :x 

Anonim użytkownika nr. 10: --> Jego największym minusem jest to, że nie jest wierny sieci i działa na dwa fronty.

Anonim użytkownika nr. 11: --> Nie znam go jakość dobrze, ale z tego, co na czacie się odzywał to śmieszek taki.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Aktywny oraz Pomocny.

Anonim użytkownika nr. 13: -->Największy spamer na SB :D, wydaję się być osobą "z głową na karku". Jest żartobliwy i ma dystans do siebie... 

Anonim użytkownika nr. 14: -->Mam go za osobę miłą lubię go, tylko że nie kiedy myśli, że jest tutaj właścicielem sieci i może wszystkich wyganiać, naprawdę dodam, jest szczery i spoko mam go za osobę bardzo dobra, ale troszkę z kulturą ma nie tak dobrze moje 50%.

Anonim użytkownika nr. 15: --> Jedna z najbardziej spoko mordek, świetny motywator, można pogadać o wszystkim, mega lubię :D

Anonim użytkownika nr. 16: -->Heej, @BMW E60 M5 Pomyślmy lubi wkurzać Deltą ja zresztą też :D Ciekawy człowiek.

Anonim użytkownika nr. 17: --> Jest przyjaznym dla forum, człowiekiem ma dużo pomysłów, fajnie mi się z nim rozmawia zawsze pomocny. PS zacznij pić piwo i nie gub więcej kluczyków xd

• Lubię to! 2
  • Super 2

heh1111.png

• Użytkownik∙

Ogólnie przyjemnie się czyta, ale czcionka bije po oczach, a następnym razem spróbuj inaczej, ale ogólnie mega..

Ps. Przepraszam, że nie mogłem udzielić odpowiedzi

imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

dziękuję bardzo wszystkim! Dobrze wiedzieć, że macie takie zdanie na temat mojej osoby <3  Aż się miło na serduszku zrobiło, banan mi do końca dnia nie zejdzie z mordki :D:x

i oczywiście @Pachnotka dobra robota! :D

• Super 1
  • Dzięki 1

Never go faster than Your guardian angel can go

11393231_1438956809757167_6334192503333200231_n.jpg.dd0bee06f8b9e634ce575d8f96af62b9.jpg

• Użytkowniczka

Zmień czcionkę, na telefonie nie da się odczytać co ludzie napisali ;)

A tak poza tym, dobra robota.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

76561198064043742.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]