Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się @BMW E60 M5 Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: -->Oskuś to ziomal! Jeden z niewielu użytkowników obecny na tej sieci, który jest miły, szczery, przezabawny, czarujący, lovelasik, śmieszek jakich mało. Zawsze pomoże, broni swoich racji jak lew, staje w obronie kobiet jak rycerz. Ogółem to ten Pan, kręci coś z jakąś perełką Labulanu i ją uwielbia ponad życie! :* Anonim użytkownika nr. 2: -->W porządku osoba jak najbardziej świr Anonim użytkownika nr. 3: --> Oskarek jest mega pozytywną osobą, miły, zajebiste poczucie humoru. Pomocny. Ogólnie to taki BFF Prawilna mordeczka. Anonim użytkownika nr. 4: -->Myślę, że jest spoko ziomek i dużo wie na obojętnie jak tematy i dużo pomaga i zabawny z niego ziomek. Anonim użytkownika nr. 5: --> Nie znam go zbytnio, tyle, co z czatu, na którym dość dużo pisze, często o melanżach więc chyba imprezowy chłopak ? Anonim użytkownika nr. 6: --> Jest miłą, grzeczną osóbką. Fajnie się z nim pisze, taki śmieszek z niego. Najbardziej aktywna osoba na forum. Anonim użytkownika nr. 7: --> Wydaje się być miłą i pomocną osobą. Kiedy nie wejdę na forum, to widzę jak zagaduje do wszystkich na strefiebox, więc myślę, że jest też otwarty i przyjacielski a poza tym ma świetny gust do seriali (Orange Is the New Black), także polecam tego forumowicza :D Anonim użytkownika nr. 8: --> Kozak morda. Anonim użytkownika nr. 9: --> BMW jest spoko mordeczką, zajebiście mi się z Nim pisze czy na SB czy na steamie:D Mam nadzieje, że się kiedyś spikniemy na drina czy może na moto Może da mi się przejechać swą bejcą Nie no, ogółem jest zajebistą personą Można z Nim pogadać na dobrą sprawę o wszystkim:D Pozdro ziomeczku Anonim użytkownika nr. 10: --> Jego największym minusem jest to, że nie jest wierny sieci i działa na dwa fronty. Anonim użytkownika nr. 11: --> Nie znam go jakość dobrze, ale z tego, co na czacie się odzywał to śmieszek taki. Anonim użytkownika nr. 12: --> Aktywny oraz Pomocny. Anonim użytkownika nr. 13: -->Największy spamer na SB , wydaję się być osobą "z głową na karku". Jest żartobliwy i ma dystans do siebie... Anonim użytkownika nr. 14: -->Mam go za osobę miłą lubię go, tylko że nie kiedy myśli, że jest tutaj właścicielem sieci i może wszystkich wyganiać, naprawdę dodam, jest szczery i spoko mam go za osobę bardzo dobra, ale troszkę z kulturą ma nie tak dobrze moje 50%. Anonim użytkownika nr. 15: --> Jedna z najbardziej spoko mordek, świetny motywator, można pogadać o wszystkim, mega lubię Anonim użytkownika nr. 16: -->Heej, @BMW E60 M5 Pomyślmy lubi wkurzać Deltą ja zresztą też Ciekawy człowiek. Anonim użytkownika nr. 17: --> Jest przyjaznym dla forum, człowiekiem ma dużo pomysłów, fajnie mi się z nim rozmawia zawsze pomocny. PS zacznij pić piwo i nie gub więcej kluczyków xd 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ogólnie przyjemnie się czyta, ale czcionka bije po oczach, a następnym razem spróbuj inaczej, ale ogólnie mega.. Ps. Przepraszam, że nie mogłem udzielić odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 dziękuję bardzo wszystkim! Dobrze wiedzieć, że macie takie zdanie na temat mojej osoby <3 Aż się miło na serduszku zrobiło, banan mi do końca dnia nie zejdzie z mordki i oczywiście @Pachnotka dobra robota! 1 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zmień czcionkę, na telefonie nie da się odczytać co ludzie napisali A tak poza tym, dobra robota. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi