Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Tam są dzwi

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witajcie, na samym początku pragnę zaznaczyć, że temat ten piszę pod wpływem silnych uczuć, bo nie łatwo rozstać się z czymś co darzę tak wielkim sentymentem. 

Zaczynając od początku. Na sieci jestem dobre 9 miesięcy, podczas swojej przygody z siecią miałem różne momenty, zaczynając od silnych wzlotów po burzliwe upadki. Te drugie bardzo często były mi wypominane, jednakże nie mam nikomu tego za złe, bo patrząc na to w pełni obiektywnie niejednokrotnie "zjebałem". Tym razem również zdaję sobie sprawę że zawiodłem wiele osób, które pokładały jeszcze nadzieję w moją małą rewolucję. 

Nie obijając w bawełnę nie chce być drugim słoniem, który pojawiał się swego czasu raz na ruski rok. Zapał skończył się dobry kawał czasu temu i jedyne co mnie trzymało to chęć ratowania i sentyment jakim darzyłem tą sieć. Miałem momenty w których zapal wracał, ale to była krótka meta, która w ogólnym rozrachunku kończyła się zawsze pustymi słowami Jeszcze parę dni temu wspominałem w gronie "znajomych",  że wszystko się zmieni, ale było to tylko złudzenie, które chciałem kształtować aby nie unieść się porażką. Przykro mi Was o tym informować, ale wszystko kiedyś się kończy Mam nadzieję, że uszanujecie moją decyzję.

Nie będę również wymieniał tutaj osób, którym jestem wdzięczny za pomoc w odniesieniu sukcesu na tej sieci, ponieważ niejednokrotnie  pisałem tym osobom jak do tego podchodzę i jak bardzo jestem wdzięczny za wszystko co dla mnie zrobili. Jednakże najbardziej chciałbym podziękować tobie @Aduśś, za to, że mogłem nabrać troszkę doświadczenia co do silnika ips.

PS: Jak już się żegnam to powinniście wiedzieć, że nie mam tyle lat za ile się podawałem. Jest to spowodowane tym, dlatego że myślałem, że nie miałbym szans wejść w progi tak wysoko postawionej sieci. 

Życzę powodzenia i dalszych sukcesów, jednakże moja droga w tym momencie dobiega końca.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Użytkownik∙

No to żegnaj przyjacielu i love you 

• Użytkownik∙

Powodzonka na drodze życiowej. Trzymaj się

4HUDjqm.png

• Użytkownik

Żegnaj, powodzenia w życiu prywatnym no i mam nadzieje że jeszcze kiedyś u Nas zawitasz! 

• Użytkownik∙

Trzymaj się kumplu, powodzeenia w przyszłości :/ .....

• Zasłużony

No nieeee :(  cóż mogę powiedzieć.. miło było Cię poznać, mam nadzieję, że będziesz Nas czasami odwiedzał:/ 

Trzymaj się i powodzenia w życiu :|  

• Użytkownik∙

Najgorszy jest wiatr.

A dalej dasz sobie radę.

To tyle mam do powwiedzenia,SIEMA !

• Użytkownik

Trzymaj się.

• Junior Admin
Junior Admin

Moze wystarczy jakas dluzsza przerwaaa moze zobaczysz jak to jest bez rangi itp i wrocisz za jakis czas jak odpoczniesz itp

Na ten moment PaaPa 

heh1111.png

• Użytkowniczka

Mamy nadzieje, że wrócisz papa :c 

• Użytkownik

Ar0n... Co mogę Ci powiedzieć. Dziękujemy za wszystko. Trzymaj się, powodzenia...

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]