Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witajcie, na samym początku pragnę zaznaczyć, że temat ten piszę pod wpływem silnych uczuć, bo nie łatwo rozstać się z czymś co darzę tak wielkim sentymentem. Zaczynając od początku. Na sieci jestem dobre 9 miesięcy, podczas swojej przygody z siecią miałem różne momenty, zaczynając od silnych wzlotów po burzliwe upadki. Te drugie bardzo często były mi wypominane, jednakże nie mam nikomu tego za złe, bo patrząc na to w pełni obiektywnie niejednokrotnie "zjebałem". Tym razem również zdaję sobie sprawę że zawiodłem wiele osób, które pokładały jeszcze nadzieję w moją małą rewolucję. Nie obijając w bawełnę nie chce być drugim słoniem, który pojawiał się swego czasu raz na ruski rok. Zapał skończył się dobry kawał czasu temu i jedyne co mnie trzymało to chęć ratowania i sentyment jakim darzyłem tą sieć. Miałem momenty w których zapal wracał, ale to była krótka meta, która w ogólnym rozrachunku kończyła się zawsze pustymi słowami Jeszcze parę dni temu wspominałem w gronie "znajomych", że wszystko się zmieni, ale było to tylko złudzenie, które chciałem kształtować aby nie unieść się porażką. Przykro mi Was o tym informować, ale wszystko kiedyś się kończy Mam nadzieję, że uszanujecie moją decyzję. Nie będę również wymieniał tutaj osób, którym jestem wdzięczny za pomoc w odniesieniu sukcesu na tej sieci, ponieważ niejednokrotnie pisałem tym osobom jak do tego podchodzę i jak bardzo jestem wdzięczny za wszystko co dla mnie zrobili. Jednakże najbardziej chciałbym podziękować tobie @Aduśś, za to, że mogłem nabrać troszkę doświadczenia co do silnika ips. PS: Jak już się żegnam to powinniście wiedzieć, że nie mam tyle lat za ile się podawałem. Jest to spowodowane tym, dlatego że myślałem, że nie miałbym szans wejść w progi tak wysoko postawionej sieci. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów, jednakże moja droga w tym momencie dobiega końca. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 No to żegnaj przyjacielu i love you Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Powodzonka na drodze życiowej. Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Żegnaj, powodzenia w życiu prywatnym no i mam nadzieje że jeszcze kiedyś u Nas zawitasz! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Trzymaj się kumplu, powodzeenia w przyszłości ..... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 No nieeee cóż mogę powiedzieć.. miło było Cię poznać, mam nadzieję, że będziesz Nas czasami odwiedzał:/ Trzymaj się i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzięki za współpracę. Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Najgorszy jest wiatr. A dalej dasz sobie radę. To tyle mam do powwiedzenia,SIEMA ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Moze wystarczy jakas dluzsza przerwaaa moze zobaczysz jak to jest bez rangi itp i wrocisz za jakis czas jak odpoczniesz itp Na ten moment PaaPa Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Mamy nadzieje, że wrócisz papa :c Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ar0n... Co mogę Ci powiedzieć. Dziękujemy za wszystko. Trzymaj się, powodzenia... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Żegnaj :c Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi