Użytkownik Lenon Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 1. Nick: Lenon 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: ADMIN DD2#1 3. Powód: Niestety nie nadaję się na to stanowisko. Lud przemówił, stwierdził, że mam zrezygnować to rezygnuję. Brak kompetencji z mojej strony, nadmierne pobłażanie graczom przy wyzwiskach/obrazach/nie wykonywaniu celów (chciałem po prostu, żeby każdy grał i miło spędził czas zamiast miał napis "You have banned from this server"). Czas zapłacić za próbę ratowania GT i swoje błędy. Mimo wszystko mam nadzieję, że zapamiętacie mnie jako tego normalnego, najmniej surowego i tego grywalnego admina Aha i na koniec może: dawałem wam się kłócić, obrażać i rozwiązywać sprawy między sobą tylko dlatego, że dla mnie to jest właśnie klimat 1.6 ;D A nie jakieś banicje z dupy bo ktoś przeklnął czy kogoś obraził;D Wydaje mi się, że to odpowiedni moment, żeby przekazać pałeczkę komuś innemu:) Powodzenia admini DD2, miło się na was klnęło na admin czacie czy was slapowało za zabicie Graczy również pozdrawiam, myślę, że pełniłem swoje obowiązki wobec was jak tylko mogłem, niestety nie jestem maszyną wybaczcie ;D 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^^Lemon^^ Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @Lenon ty tam nigdzie nie odchodź bo takich adminów na tym serwerze to tylko ze świeczką szukać jesteś naprawdę bardzo dobrym adminem potrafisz i robisz swoją robotę naprawdę zajebiście i w dodatku znasz się na żartach nie odbierasz wszystkiego na poważnie jako admin i za chwilę głupi tekst że cie zbanuje wyjaśnię odrazy ze nie chodzi mi o nikogo z administracji z tego serwera moje zdanie przemyśl to jeszcze i zostań i naprawdę jako osoba prywatna i gracz mam bardzo wielki szacunek do ciebie i tak samo powie nie jeden inny gracz mordeczko 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Powiem tak twoje decyzji nikt nie zmieni ale powinieneś to przemyśleć jeszcze raz bo jestem spoko ziomek i bardzo dobrym adminem 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @Lenon - Szefie, ależ dojebałeś, że tak powiem coś Ty zrobił, to jak każdą Ci, (Skoczyć, z onka, to też skoczysz?).. Jeśli by ktoś Cię nie chciał, to by nie pisał tego 'TAK', a więc coś Ty odjebał na ten moment? Eh.. Tylko mogę i zapamiętam sobie twoje zdanie (Lecę na fajkę szefie, nie wyrzycaj). Tak byłeś dobrym, a nawet jednym, z najlepszym podejściem administratorem serwera do gracz, a czy znałem tak bardzo Cię prywatnie, to nie, ale myślę, że jesteś taką pozytywną i towarzyską osobą, w życiu codziennym < 3 Twojego zdania nikt ani nic nie zmieni, bo jest i wyłącznie twoja, ale powiem jedno wracaja na to stanowisko jak najszybciej, bo nie ręczne, za siebie hehe.. ^~^ Trzymaj się kumpel, wielki szacunek do Ciebie ^>^ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Haha ty tam masz to przemyśleć a nie takie cos dodawać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nie znam cie osobiście, ale odkąd tu zacząłem grać dało się zauważyć, że różnisz się od innych adminów pod względem wyciągania konsekwencji dla osób które nadużywały wulgaryzmów a także dziecinnego zachowania zgadzam się tu bezdyskusyjnie, szkoda że odchodzisz PS. Również się zgadzam, że taka "PATOLA" serwerowa, to klasyka na 1.6 i klimat, ale bądźmy realistami, to już nie te czasy mordko, co parę latek temu. Trzeba iść do przodu, a nie patrzeć w przeszłość, stare czasy nie wrócą, z fartem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Grałem z tobą i nie wydaje mi sie zebyś śmierdział lub miał brudno za uchem. Na mnie tez byly skargi.Ty chciałeś każdego zostawić "przy życiu" nie banujac go zeby kazdemu sie dobrze grało.Ja właśnie odwrotnie na dd2 #2 banowalem jak najwiecej sie dało żeby ci ludzie co są "czyści" mogli sobie jak najbardziej umilić czas (bez cziterow,braku celi czy imnych).Całkowicie cie rozumiem,ale powiem ci JEDNO. CHOĆBYŚ NIE WIADOMO CO ROBIŁ I JAK SIE STARAŁ ZAWSZE SIE ZNAJDZIE KTOŚ KTO BĘDZIE "PIER*OLIŁ O TOBIE GÓWNO" NIE MA SZANS BY KAŻDEMU DOGODZIĆ. Pozdrawiam.Prezes klubu Antyludowskiemu,który przemówił. Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Legendarny Puszek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi