Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Rozwiązane] Lenon - Rezygnacja - DD2#1

Lenon

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: Lenon

2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: ADMIN DD2#1

3. Powód: Niestety nie nadaję się na to stanowisko. Lud przemówił, stwierdził, że mam zrezygnować to rezygnuję. Brak kompetencji z mojej strony, nadmierne pobłażanie graczom przy wyzwiskach/obrazach/nie wykonywaniu celów (chciałem po prostu, żeby każdy grał i miło spędził czas zamiast miał napis "You have banned from this server"). Czas zapłacić za próbę ratowania GT i swoje błędy. Mimo wszystko mam nadzieję, że zapamiętacie mnie jako tego normalnego, najmniej surowego i tego grywalnego admina :) Aha i na koniec może: dawałem wam się kłócić, obrażać i rozwiązywać sprawy między sobą tylko dlatego, że dla mnie to jest właśnie klimat 1.6 ;D A nie jakieś banicje z dupy bo ktoś przeklnął czy kogoś obraził;D Wydaje mi się, że to odpowiedni moment, żeby przekazać pałeczkę komuś innemu:) Powodzenia admini DD2, miło się na was klnęło na admin czacie czy was slapowało za zabicie :D Graczy również pozdrawiam, myślę, że pełniłem swoje obowiązki wobec was jak tylko mogłem, niestety nie jestem maszyną wybaczcie ;D

• Wrr 4
  • Użytkownik

@Lenon ty tam nigdzie nie odchodź bo takich adminów na tym serwerze to tylko ze świeczką szukać jesteś naprawdę bardzo dobrym adminem potrafisz i robisz swoją robotę naprawdę zajebiście i w dodatku znasz się na żartach nie odbierasz wszystkiego na poważnie jako admin i za chwilę głupi tekst że cie zbanuje wyjaśnię odrazy ze nie chodzi mi o nikogo z administracji z tego serwera moje zdanie przemyśl to jeszcze i zostań i naprawdę jako osoba prywatna i gracz mam bardzo wielki szacunek do ciebie i tak samo powie nie jeden inny gracz mordeczko :) 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Powiem tak twoje decyzji nikt nie zmieni ale powinieneś  to przemyśleć  jeszcze raz bo jestem spoko ziomek i bardzo dobrym adminem :)

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

@Lenon - Szefie, ależ dojebałeś, że tak powiem coś Ty zrobił, to jak każdą Ci, (Skoczyć, z onka, to też skoczysz?).. Jeśli by ktoś Cię nie chciał, to by nie pisał tego 'TAK', a więc coś Ty odjebał na ten moment? Eh.. Tylko mogę i zapamiętam sobie twoje zdanie (Lecę na fajkę szefie, nie wyrzycaj). Tak byłeś dobrym, a nawet jednym, z najlepszym podejściem administratorem serwera do gracz, a czy znałem tak bardzo Cię prywatnie, to nie, ale myślę, że jesteś taką pozytywną i towarzyską osobą, w życiu codziennym < 3 Twojego zdania nikt ani nic nie zmieni, bo jest i wyłącznie twoja, ale powiem jedno wracaja na to stanowisko jak najszybciej, bo nie ręczne, za siebie hehe.. ^~^ Trzymaj się kumpel, wielki szacunek do Ciebie ^>^

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

Haha ty tam masz to przemyśleć a nie takie cos dodawać :)

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Nie znam cie osobiście, ale odkąd tu zacząłem grać dało się zauważyć, że różnisz się od innych adminów pod względem wyciągania konsekwencji dla osób które nadużywały wulgaryzmów a także dziecinnego zachowania zgadzam się tu bezdyskusyjnie, szkoda że odchodzisz :) 

PS. Również się zgadzam, że taka "PATOLA" serwerowa, to klasyka na 1.6 i klimat, ale bądźmy realistami, to już nie te czasy mordko, co parę latek temu. Trzeba iść do przodu, a nie patrzeć w przeszłość, stare czasy nie wrócą, z fartem :P

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Grałem z tobą i nie wydaje mi sie zebyś śmierdział lub miał brudno za uchem.

Na mnie tez byly skargi.Ty chciałeś każdego zostawić "przy życiu" nie banujac go zeby kazdemu sie dobrze grało.Ja właśnie odwrotnie na dd2 #2 banowalem jak najwiecej sie dało żeby ci ludzie co są "czyści" mogli sobie jak najbardziej umilić czas (bez cziterow,braku celi czy imnych).Całkowicie cie rozumiem,ale powiem ci JEDNO.

CHOĆBYŚ NIE WIADOMO CO ROBIŁ I JAK SIE STARAŁ ZAWSZE SIE ZNAJDZIE KTOŚ KTO BĘDZIE "PIER*OLIŁ O TOBIE GÓWNO" 

NIE MA SZANS BY KAŻDEMU DOGODZIĆ.

Pozdrawiam.Prezes klubu Antyludowskiemu,który przemówił.

Edytowane przez Legendarny Puszek
  • Dzięki 1

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]