cannabis 0101 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Imię : Dawid Aktualny Wiek 24 Krótkie przedstawienie się: Jestem Dawid mam 24 lata Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Jestem praktycznie od poczatku. Serwer DD2/TS3 Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za to że nadal prężnie stoi Dodatkowe informacje: Szczerze to nie wiem nawet co tu napisać. Jestem długo większość mnie zna, kto nie zna niech się cieszy xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nie spełniasz wymagań + podanie na kolanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi