Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick z Cs'a: Kiedyś byłem opór Admin Banujący: Goldzik Serwer : Only DD2#2 Data Zdarzenia: 05.04.2019 - 22:38:40 Opis Sytuacji: No co ja mogę powiedzieć grałem sobie po całym dniu roboczym chciałem odpocząć chillout z cs'em ju noł gajs a tu ban z dupy nawet bez ss'ów ehh pozdrawiam ADMINA <3 Link do bana z amxbansa: https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=620 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1744981' Czekam na rozpiskę brzdącu Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Cheater SkIlLuJ?! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 @Goldzik 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Goldzik Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Po obejrzeniu obu demek wnioskuje że jesteś czysty. Przeprasza za nagłego bana. Dałem go bezpodstawnie.(Zbanowałem bez jakiegokolwiek przemyślenia twoich ruchów, dźwięków które mogłeś słyszeć, podanego infa. przez współtowarzyszy, i również sugestii innych graczy.) Z całego serca przepraszam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi