Rybson Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 (edited) 1.Imię: Karol 2. Wiek: 05.07.1997 (21 lat) 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Dużo wywyiadów z ciekawymi osobami z forum, miłą atmosfere i oczywiście jakieś konkursy, itp... 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Ponieważ byłem Redaktorem na innych forach i uważam, że jako były Redaktor radziłem sobię w wywiadach, gazetkach, itp... 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Jestem z wami od wczoraj i jestem takim spamerem i uważam, że znam sieć 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Kiedyś z przyjaciółmi prowadziliśmy gazetkę szkolną i super nam to szło Pozdrawiam Edited July 6, 2018 by adonai Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 6, 2018 Zasłużony Share Posted July 6, 2018 Na tak: + brak redaktorów + wiek + chyba ogarnięty - staż na forum Link to comment
Guest Kamilek Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Brak Redaktorów Link to comment
Recommended Posts