Użytkownik TrUsKaWa ;3 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Każdemu z graczy, których poznałam na serwerze ''ZM MOD'' chcę ogromnie podziękować za okazane serce i pomoc, gdy czegoś na początku zrobić nie umiałam. Jesteście wspaniałymi ludźmi z którymi się zaj*biście grało! Ale każdy z Nas wie, że coś musi się skończyć, aby coś innego mogło się zacząć. Trzymajcie się, siemanko! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trzymaj się;p Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Paa Odnośnik do komentarza
Użytkownik The end. Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Bywaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik L3G3ND4 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Narazie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Hejka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi