Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) imię : Dominik Wiek : 18 Dlaczego chciałbyś zostać opiekunem ? : chciałbym zostać opiekunem ponieważ brakuje rąk do pomocy a ja mam dużo wolnego czasu zajął bym się serwerem i działem serwera a tam trzeba być aktywnym myślę że naprawdę mógł bym pomóc Jakiego serwera chciałbyś zostać opiekunem ? : Cod Mod 4001 Czy byłeś kiedyś opiekunem : Niestety nie ale myślę że podołam temu zadaniu Znajomość AMXX i panelu (0/10) : 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE) : Tak (oczywiście w miarę możliwości) ale raczej co miesiąc na reklamę będę dawał Coś o sobie : Mam na imię Dominik pochodzę z Ciechanowa woj. mazowieckie moje zainteresowania to jazda na rowerze ,pływanie ,granie w gry ale przede wszystkim zawód stolarza kończę już 2 klasę zawodową mam za sobą już 2 kursy egzaminacyjne teraz czeka mnie ostatni po którym zdobędę tytuł czeladniczy (oczywiście o ile dam radę :D) w późniejszym etapie mam zamiar ukończyć szkołę przemysłu drzewnego i zostać mistrzem produkcji. Mam nadzieję że zostanę opiekunem tego serwera Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez xMietekx 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jestem na tak : +aktywny + pomocny +wiek + ogarnia w hoj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na Tak +wiek +skladka +gra duzo na serwie +podanie -aktywnosc na forum 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dam ci na tak aktywny pomocny lecz moje podanie leżało 2 tyg raczej nic z tego nie będzie xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fredzik262 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 jestem na Tak pomocny aktywny na serwie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jestem na TAK, Powody podał @NoMercy. wyżej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 z racji tego iż rozmawiałem z właścicielem tego serwera i powiedział że opiekun mu nie potrzebny to proszę o zamknięcie tematu Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi