Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dziś zadajemy pytania do @Ciks aka jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Jakie masz marzenia [P] Pracujesz lub uczysz się? (Jaka szkoła/praca) [P] Czego załujesz? [P] Czego sie boisz [P] palisz lub jarasz? [P] Co bys chcial zmienic w sowim zyciu? [P] Czego nie lubisz/zle znosisz w zyciu codziennym? Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 10 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) [P] Jak masz na 3 imię? [P] Skąd pochodzisz? [P] Masz Dzieci? [P] Jak długo planujesz zostać na forum StrefaSkilla.pl ? [P] Palisz szlugi? czy E-papieros? Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez TiG3R 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 [p] uprawiałeś kiedyś seks ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 2 godziny temu, TiG3R napisał: [P] Jak masz na 3 imię? [P] Skąd pochodzisz? [P] Masz Dzieci? [P] Jak długo planujesz zostać na forum StrefaSkilla.pl ? [P] Palisz szlugi? czy E-papieros? Adam Ze Śląska Za 5 miesecy zostanę tata Mysle ze bardzo długo Nie pale juz wogóle :p Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Legendarny Puszek napisał: [p] uprawiałeś kiedyś seks ? Powiem ci ze tak haha Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 1. Lubisz mnie? 2. Kupiłeś ogórki? 3. Zrobiłeś obiad? 4. Wierzysz w duchy? 5. Czy Twoje życie było kiedyś zagrożone, miałeś jakiś wypadek itp? 6. Jakie jest twoje ulubione danie? 7. Pizza czy rosół? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, ~Andziaa. napisał: 1. Lubisz mnie? 2. Kupiłeś ogórki? 3. Zrobiłeś obiad? 4. Wierzysz w duchy? 5. Czy Twoje życie było kiedyś zagrożone, miałeś jakiś wypadek itp? 6. Jakie jest twoje ulubione danie? 7. Pizza czy rosół? Tak Juz dawno haha Tak zrobilem :p Pewnie ze tak Tak miałem wypadek na boisku i mogłem tego nie przeżyć ale jakoś wyszłem z tego i sie bardzo ciesze Rolada modro kapusta i gumy klyjzy Oczywiscie ze pizza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Dusia napisał: Dziś zadajemy pytania do @Ciks aka jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Jakie masz marzenia [P] Pracujesz lub uczysz się? (Jaka szkoła/praca) [P] Czego załujesz? [P] Czego sie boisz [P] palisz lub jarasz? [P] Co bys chcial zmienic w sowim zyciu? [P] Czego nie lubisz/zle znosisz w zyciu codziennym? Jechac na stadion Manchester united Obecnie jestes na zasiłku rehabilitacyjnym Niczego nie żałuję Pająków sa ohydne Nie pale Nic Nie znosze rannego wstawania Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 [P] Urodziłeś się na Śląsku? [P] Rodzina także z tego województwa? [P] Mieszkasz w Polsce? Gdzie? [P] Wymarzona wyprowadzka? Gdzie? Dlaczego? [P] Akcencik swojego województwa mosz? Słaby jestem w zadawaniu pytań, zatem się nie obrażaj czy coś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Leszczyk Top1 napisał: [P] Urodziłeś się na Śląsku? [P] Rodzina także z tego województwa? [P] Mieszkasz w Polsce? Gdzie? [P] Wymarzona wyprowadzka? Gdzie? Dlaczego? [P] Akcencik swojego województwa mosz? Słaby jestem w zadawaniu pytań, zatem się nie obrażaj czy coś Tak Rodzina pochodzi z Małopolski Tak mieszkam w Polsce a mieszkam w czerwionce- leszczynach Jakoś nigdy nie chciałem sie wprowadzać, ponieważ kocham Śląsk Tak troche mam haha 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi