Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nick: NoMercy. Wiek: 16 Program, którym się posługujesz: Gimp W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Avatary,Sygnatury,tła na profil Jak długo zajmujesz się grafiką? Coś około roku! Dlaczego ty?: Proste brak Grafika,a ja zajmowałem się grafiką na forum :0 Linki do 2 realizowanych zleceń: Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Ps.Jak nie dacie mi szansy to zrozumiem to 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik xanax Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ile jeszcze razy będziesz składał podanie a potem rezygnował? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 ??? ?XDDDDDD Jakis joke ta? Na Nie -co chwile jakies rezygnacje (i to jest jeden najwiekszy minus) kto widzial zeby miec tyle rang i to tyle razy jakies szanse itp i ty jeszcze se podanie tak o skladasz -podanie, juz je nawet na wyjebke chyba piszesz nw jakas pewnosc masz ze juz miales i dostaniesz znow? szans miales juz za duzo cyrkujesz 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ja z reguły jestem na TAK Co prawda za dużo tych kolorków dajesz i musisz znaleźć umiar...gdzieś...tam Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi