Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazła się @Delta z x^2 Zapytałam paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Dosyć przyjazna, Miła, komunikatywna, kulturalna. Anonim użytkownika nr. 2: --> Nie znam więc trudno mi o niej coś powiedzieć, ale wydaje się na przyjazną osobę Anonim użytkownika nr. 3: --> Więc tak, jest to miła sympatyczna dziewczyna, która jest bardzo aktywna i nawiązuje kontakt ze wszystkimi. Bardzo mile ją zaakceptowałem i myślę, że bardzo porządna Dziewczyna Anonim użytkownika nr. 4: --> Szczerze w grze jej nie widziałem chyba lub uwagi nie zwróciłem. Ale na forum wydaje się bardzo miłą osobą z poczuciem humoru :D Jest bardzo przyjazna dla osób na forum. Jest pozytywną bardzo kobitką :D Za to ją lubię. Anonim użytkownika nr. 5: --> Miła, sympatyczna, do pogadania Anonim użytkownika nr. 6: --> Jest fajna, fajnie się z nią pisze, nawet miałem okazje z nią pogadać na ts. Anonim użytkownika nr. 7: --> Miła Sympatyczna osoba, z którą można rozmawiać na wszystkie tematy. Zawsze na dustach stoi na gali i obrywa pestki z awp, jak jestem na zielonym, ona zawsze chodzi na gale xd pozdrawiam serdecznie Anonim użytkownika nr. 8: --> Mogę powiedzieć tyle, że jest spoko dziewczyną i dużo się udziela na różne tematy, za jaką osobę ją mam hmm, jest przemiła, osoba dla wszystkich osobników naszego forum i zawsze służy pomocą. Anonim użytkownika nr. 9: -->Nie znam jej aż tak dobrze, ale trochę czasu spędziłem na forum na tym nicku i na innym i wydaje mi się, że jest bardzo miłą sympatyczną spokojną osobą bardzoo bardzo fajna dziewczyna Anonim użytkownika nr. 10: -->Bardzo sympatyczna persona, potrafi poprawić humor w każdym momencie. Dla wszystkich jest miła i za to ją kochamy Anonim użytkownika nr. 11: --> Lubi cwaniaczyć, jest pewna siebie, przeklina jak rasowa ... dziewucha xD I fajnie mi się z nią gada. Myślę, że jak poznałbym ją w realu, to byśmy mogli fajnie spędzić razem czas:) Uważam, że to dziewczyna warta spojrzenia w oczy i zapytania: Ty takie głupoty gadasz na trzeźwo? xD A tak poza tym to fajna dziewczyna i chętnie umówiłbym się nią na kawę (o ile za siebie zapłaci haha ;>) :) Anonim użytkownika nr. 12: --> Deltoid to jest mój taki mały kochany lamusek Można z Nią pogadać na wieeeeeele tematów, nie można się z Nią nudzić:D Czasami potrafi zmotywować do działania^^ Momentami potrafi zdenerwować ;v Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy Anonim użytkownika nr. 13: --> Marti mój robaczek! muszę jej codziennie przypominać, żeby się przykryła do snu ogólnie bardzo miła osóbka, słucha się moich rad co do siłowni XDD lubię ją wkurzać Anonim użytkownika nr. 14: --> Wydaje się być spoko księżniczką pozdro. Anonim użytkownika nr. 15: --> Wydaje się być fajną i miłą osobą Anonim użytkownika nr. 16: --> Napisałbym o niej prawdę ale nie chce tego pisać bo dostanę 5 warna i nara. Dużo obraża szczególnie mnie: "co z toba nie tak, prawie 36h przegrales w tamtym tyg XDDDDD" Anonim użytkownika nr. 17: --> Delcia to miła osóbka, dobrze gra na dd2 #2, miła, pomocna, bardzo aktywnaa. Anonim użytkownika nr. 18: --> Ooo, nasza kochana delta z x^2, cóż cały czas czekam, aż mi zaśpiewa w końcu, sama mi obiecała, haha :D a tak ogol nie, to jest to mała rozrabiaka i wgl jakie ele mele dudek :D zgaduje, że na pewno będzie wiedziała kto pisze :P lubi się kłócić i bajeruje z leszczykiem XD Anonim użytkownika nr. 19: --> @Delta z x^2, Uwielbiam, jest miła, sympatyczna, zawsze z uśmiechem na twarzy, potrafi żartować, ma talent do śpiewania "Zeamsone" i nic z tym nie robi, pozytywna osoba z humorkiem...po prostu ideał i wzór. :D Anonim użytkownik a nr. 20: --> Zakazane jest najlepsze. 3 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie spodziewałam się AŻ TYLU pozytywnych opinii Ale jest mi bardzo milusio, uwielbiam was wszystkich No i Dudusia, good job Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dobra robota @Dusia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi