Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Przeczytałeś/aś kiedyś całą książkę? Pamiętasz jaka to? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Przeczytałem całą trylogię* Christophera Paoliniego Eragon, Brisingr, Najstarszy, Dziedzictwo Tom I, II. Polecam serdecznie Cudowne książki, przeczytałem wszystkie po kilka razy, seriooooo to jest świetne W kilku momentach można się poryczeć Dziedzictwo Tom I & II mam zakupione i grzecznie stoją na półce i czekają na przeczytanie Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Smuszinio Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 12 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Tia "Harry Potter" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jasne, to było "Quo Vadis" Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 "Wszystkie jasne miejsca" Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jakąś lekturę na pewno, ale nie pamiętam Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Przeczytałam " Krime Story" Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Tysia :* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 "Rzuw Franklin i przyjaciele" Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Harry pottery wszystkie po 3x chyba Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ so1der Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak Saga Zmierzch Zaćmienie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ja zawsze to streszczenie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi