Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] nie moge dolaczyc na serwer

Adix

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam mam problem z dolaczeniem na serwer poniewaz zmienilem rozdzielczosc w grze i wywalilo mnie z serwera i po tym juz nie chcialo mnie dolaczyc i wyskakiwal taki o to komunikat: failed to contact game server. A w konsoli mam za to napisane You have been banned from this server. Nie wiem o co z tym chodzi poniewaz poprostu zmienielm rozdzielczosc w grze i mnie wywalilo z serwera i nagle taki o to komunikat. Moj nick to : Adix  Zapomnialem dodac ze jest to serwer only DD2 #2

Edytowane przez Adix
  • Użytkownik∙

Żadnego bana w bansie nie ma więc zbanowany na pewno nie jesteś..

• Spróbuj zresetować modem (router) 
  • Wejdź w steam -> Biblioteka -> Kliknij prawym przyciskiem myszy na cs'a 1.6 -> Właściwości -> Pliki lokalne ->  Sprawdź spójność  (oczywiście jeżeli masz steam)
  • Reinstal całego cs'a 

Daj znać czy coś pomogło jak nie będziemy myśleć dalej :)

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

zrobiłem reset kompa, odinstalowalem i zainstalowalem gre od nowa a takze zrestartowalem router i nic to nie dalo dalej nie chce mnie polaczyc z serwerem 

• Użytkownik∙
  • wejdź w "uruchom" na swoim kompie / laptopie -> wpisz regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> software -> usuń cały folder Valve 
  • Z tego co widziałem po twoim wejściu dzisiaj na serwer to masz s'vipa więc spróbuj jeszcze wpisać w ~ setinfo _pw "hasło" lub setinfo _ss "hasło" 

Jeżeli to nie pomoże to nie wiem pomysły Mi się skończyły co Ci mogło tam się popsuć :P

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

Dobra temat do zamknięcia samo się naprawiło widocznie mozliwe ze serwer dal mi bana automatycznego czy cos takiego ale juz wszystko dziala,. Z gory dzieki za pomoc 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]