Użytkownik∙ Adix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam mam problem z dolaczeniem na serwer poniewaz zmienilem rozdzielczosc w grze i wywalilo mnie z serwera i po tym juz nie chcialo mnie dolaczyc i wyskakiwal taki o to komunikat: failed to contact game server. A w konsoli mam za to napisane You have been banned from this server. Nie wiem o co z tym chodzi poniewaz poprostu zmienielm rozdzielczosc w grze i mnie wywalilo z serwera i nagle taki o to komunikat. Moj nick to : Adix Zapomnialem dodac ze jest to serwer only DD2 #2 Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Adix Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Żadnego bana w bansie nie ma więc zbanowany na pewno nie jesteś.. Spróbuj zresetować modem (router) Wejdź w steam -> Biblioteka -> Kliknij prawym przyciskiem myszy na cs'a 1.6 -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Sprawdź spójność (oczywiście jeżeli masz steam) Reinstal całego cs'a Daj znać czy coś pomogło jak nie będziemy myśleć dalej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Adix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 zrobiłem reset kompa, odinstalowalem i zainstalowalem gre od nowa a takze zrestartowalem router i nic to nie dalo dalej nie chce mnie polaczyc z serwerem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 wejdź w "uruchom" na swoim kompie / laptopie -> wpisz regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> software -> usuń cały folder Valve Z tego co widziałem po twoim wejściu dzisiaj na serwer to masz s'vipa więc spróbuj jeszcze wpisać w ~ setinfo _pw "hasło" lub setinfo _ss "hasło" Jeżeli to nie pomoże to nie wiem pomysły Mi się skończyły co Ci mogło tam się popsuć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Adix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 dale nic nie pomogło. To będe kombinował jak to naprawić Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Adix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dobra temat do zamknięcia samo się naprawiło widocznie mozliwe ze serwer dal mi bana automatycznego czy cos takiego ale juz wszystko dziala,. Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi