Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jakie myśli Cię najczęściej przygnębiają? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 To wręcz ciekawe pytanie teraz zadałaś... Najczęściej przygnębiają mnie myśli o tym jak ktoś umiera bądź ja - może wydaje się to dziwne ale tak to bywam haha. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 czyjaś śmierć, która kiedyś nadejdzie. Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 14 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Hmm, Np, jak zerwiesz z Dziewczyną Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniWeronika Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Strata bliskiej mi osoby ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Moja osobista porażka która musiałem osobiście przez nią przejść nie życzę tego nikomu aczkolwiek myślę o tym co się stało praktycznie co 2 dzień nie jestem w stanie o tym nie myśleć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Utrata dziewczyny , kurwisko zachowalo sie dziwnie byla ze mna i jednoczesnie z drugim Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wiadomość o śmierci kogoś bliskiego Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Strata bliskiej osoby Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaśka :* Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Strata najbliższych Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Że czas idzie tak szybko do przodu ;x Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tak jak napisał kolega wyżej Czas przyszły.... To chyba przygnębia każdego Odnośnik do komentarza
Użytkownik MakumbaSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tak jak poprzednik, czas leci za szybko, szczególnie u osób, które pracują żyjąc od poniedziałku do piątku, czas leci niemiłosiernie szybko, Odnośnik do komentarza
Użytkownik leis.dll Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tak jak większość osób wyżej, strata bliskiej osoby. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi