Użytkownik∙ akxme Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nick z Cs'a: Penetrator dziewic. Admin banujący: iks de XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Serwer: #1 Data zdarzenia: 15.04/ 00:46 Opis sytuacji:Se skakałem, i cyk ban.... Pytanie, czy wgl wszedłeś na specta? Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1721 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Penetrator dziewic. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskillla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 469685368 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ********* ' [AMXBans] =============================================== 10 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @iks de^^ 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Już się zabieram do roboty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) 04:44 do 04:52 Wytłumacz się z tego bo chyba SGS lub SH nie jest dozwolone na tym serwerze. Poza tym, niech ktoś w demku z mojego widoku zobaczy że wyglądało to jak SH. Link do Demka: http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1904150041-de_dust2-1555281660-1555282920.zip Nie będę rozpisywał całego bo jest to bezsensu i strata mojego czasu bo w każdej rundzie robił to samo, myślę że żadne dyskusje tu nie podlegają. @Smuszinio Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez iks de^^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin glodny Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Iks de to tak chujowy admin, jak ze mnie opiekunka... kto mu kurwa w ogóle dał admina! Gość nie odróżnia czystej gry od spalonej gry, zresztą jak każdy admin tutaj... Mam 3 demka na 3 adminów.. każdy z nich jest spalonych w 3 dupy a nikt ich nie podejrzewa ;d Zostawie je dla siebie niech graja dalej PS JEBAC FRAJERA KTÓRY MI DAŁ BANA Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Marcin glodny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Skoro żaden admin Ci nie odpowiada to po co nie zmienisz serwera? Proste jak drut. Jestem surowy, bo uważam że Regulamin serwera jest po to żeby go przestrzegać i po to go ktoś stworzył a nie po to żeby taki $#@$@$#$ jak Ty go łamał. Dziękuję. P.S Chyba nie miał prawa się wypowiadać w tym temacie, więc i chyba jakieś ostrzeżenia się należą hahaha P.S2 @eQ` Aimbot.exe obserwujesz widzę temat, a nie masz odwagi się z tego wytłumaczyć? Na co czekasz? na ZBAWIENIE? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin glodny Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Gościu a Ty dalej jestes przekonany o spaleniu ;d Mam wyjebane w warny i bany i wszystko razem... Cb człowieku nie powinno byc na stanowisku admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Daj dowód a nie pomawiasz %#%#%# ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wnosząc do tematu, Co ja mam się wypowiadać na temat adminów który , UWAGA, wymieniam -Pyta się graczy, jak sie odpala demko, i gdzie znajduje się folder csstrike, -Usunąłby skany z awp, bo dla Ciebie "BÓG POTRAFI ZESKANOWAC CIE Z AWP, NAWET CIE NIE WIDZĄC" Tyle dodam, czekam na decyzje ubt. @Zmiksowany @Smuszinio Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @Marcin glodny Jedyny bład jaki mogłem popełnić to taki że powód tego bana to nie czit tylko SGS lub SH które jest zabronione na serwerze i ban jest słuszny! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Teraz, iks de^^ napisał: @Marcin glodny Jedyny bład jaki mogłem popełnić to taki że powód tego bana to nie czit tylko SGS lub SH które jest zabronione na serwerze i ban jest słuszny! Ban jest słuszny? Widziałeś jak wygląda SGS? Odróżniasz SGS od DJ? Ogarnij się człowieku, w reegulaminie masz napisane, Kick,ban do 24h. Dla Ciebie to cheaty? XDDD Tak właśnie myśleliśmy z kilkoma osobami jaki dasz powód rozpiski, SPIDHAK? Jak to powiedziała jedna osoba, już teraz nie "Aimbot" tylko "speetbotaimhack" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Widzę, że chłopaki zagrzali gorącą atmosferę w temacie.. więc się Nim zajmę na szybko.. Po pierwsze w bansie widzę bana z powodem "Czitowanie" a sprawdzając ową rozpiskę którą podałeś @iks de^^ nie zauważyłem nic poza wykorzystywaniem "bugg'a" . Po 2 Twierdzisz, że to SH to Ty chyba nie wiesz jak wygląda gracz latający na SH po 3 Odsyłam Ciebie do zapoznania się z regulaminem serwera.. Bo najwidoczniej nie znasz Go bardzo dobrze. (A kiedyś twierdziłeś, że znasz Go na wylot) Dobra a teraz jakieś wyjaśnienie po sprawdzeniu demka: 4.44 - Gdzie Ty tu widzisz coś gdzie możesz dać bana z powodem "Czitowanie" ?? wykorzystywanie sgs'ów + duble jumpa jest czitowaniem ? no chyba coś Ci się pomyliło... 10. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movment z dwoma skokami) - [Kick-Ban 3h-24h] Kiedyś było takie coś w regulaminie teraz tego nie widzę (Nie wiem co się z tym podpunktem stało). Bana zdejmuję ze względu na brak przedstawienia rozpiski na powód "Czitowanie" oraz ze względu na brak podpunktu w regulaminie. Tyle. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi