Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wymagania: - Skończone 16 lat. +++ - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. +++ - Zapoznanie z regulaminem forum. +++ --- Nick: ZbanowanyZaGre [*] Wiek: +20 Czas spędzony na forum: +/- 8dni Doświadczenie w ocenianiu: +/- 8-9/10, ale człowiek nie jest niemylny. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak obsługiwałem, a zarówno już byłem w [UBT] Dlaczego Ty?: Składam podanie ponieważ ostatnio, z ostatnimi wydarzeniami nie ma, z tego co widzę dwóch BL, a więc dlatego skłoniło mnie do napisania tego podania, bo nie tylko ja widziałem braki, w strefie "obsługi klienta", z strony BL'a. Ostatnio doszedł do nich Killer, ale nie był długo i zrezygnował, z obowiązków, a również odszedł Aron i zwolnił się jak widzę parę miejsc, a więc przychodzę, z pomocą dla Zmiksowanego, który tak naprawdę robi 90% wszystkiego, z strefy "obsługi klienta" wraz, z smuszinio. Chciałbym im pomóc, a zarówno reszcie, z ekipy BL'a. Myślę, że nadaję się na owe stanowisko na tej sieci, ponieważ byłem również już na owym stanowisku na innej sieci, a kiedyś nazywało się to, AntyCheat, mam doświadczenie, w tym co robię, a takich osób potrzebujecie. Jestem osobą bezstronną, a zawsze gotowa wejść i zareagować jak trzeba. Jako Administrator dwóch serwerów nałożyłem +201 banów, a dwie nie słuszne skargi, a co za tym idzie was zapytam? A ja odpowiem NIC.. Stanowisko, na które piszę podanie jest o wiele cięższym zadaniem, ale myślę, że sobie poradzę. Jestem osobą, którą dopełnia wszystko na ostatni guzik nie zostawia nic na "kiedyś". Jestem osobą taką, co nie wszyscy lubią i szanują po przez inne bany, z innych sieć i jestem pewien tego, że komentarze pod owym podaniem znajdą się negatywne.. Bo przez większość ludzi jakich poznałem na 'mix'ach czy na serwerach i sieciach' myśli i uważa, że jestem (graczem spalonym), który używa/używał wspomagaczy do gry, po przez liczne bany jak i na serwerach i sieciach, ale i są tacy gracze co we mnie wierzą, że gram czysto i za to dziękuję. Dziękuję również, za negatywne oraz pozytywne komentarze. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Ogólnie powiem tak? Konto założyłem dawno do pierwszych jak pamiętam albo i nie "Screen'ów", a tak to, jak zacząłem tu u was grać, to jest praktycznie ciągle na forum, a nie wiem jak wam podać godziny, ale postaram się tak około +/- 5 godzin "czasu online użytkownika" jestem na forum. Parę słów o sobie: Troszkę wyżej napisałem jak jest, ale tutaj również kilka zdań. Tak więc mam na imię Marek, mam lat +20. Jestem, z Krakowa. Jestem osoba, której można zaufać oraz można powierzyć owe obowiązki na danym stanowisku.Tak jak pisałem w poprzednich pytaniach jestem miłym, sympatycznym, a czasem nerwowym chłopakiem, z wadą wzroku od urodzenia i dlatego też mam wyostrzony słuch.. Jestem graczem/osobą/użytkownikiem aktywny na forum i na serwerach, ale zdarzają się dni, że może mnie nie być, bo mogę być w pracy, którą część mam w domu. kontakt między graczami jakiś tam zawsze jest jeden lepszy, a drugi gorszy, to samo powiem o forum jakoś dużo czasu nie spędzam na SB aby pisać, z kimkolwiek, ale dużo można pogadać, ze mną na Ts oraz grze.. Będziesz oglądać demka?: Tak, nie mam, z tym problemu aby obejrzeć któreś, z dem wysłanych przez użytkownika. Miejsce na 5 reklam Sieci: Zamiast reklam, to poszła opłata do @Aduśś Dziękuję raz jeszcze wszystkich mocno, za wypowiedzi <3 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja jestem na TAK, Aktywny, pomocny, posiada doświadczenie, dorosły, kompetentny, faktycznie się nie myli i trochę taka pomoc się przyda Zmiksowanemu jak i Smuszinio. 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 15 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na Tak +Aktywny +Miły +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ so1der Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na tak + Doświadczenie + Aktywny + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na Tak +Aktywny +Pomocny +Podanie +-Staz -Łamie regulamin bo pisze na czerwono w innych podaniach (haha) 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Sądze,że jestem na TAK. +Aktywność, (Ciężki nolife) +Czas +Pomocny +Doświadczenie <Ale mnie nie rozpisuj> Jestem jak najbardziej na tak, nada się na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Pewnie ze jestem na Tak ! + Wiek + Doswiadczenie + Pomożesz w UBT Tylko prosze zmien nick na taki jaki masz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MakumbaSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Mimo, że jestem nowy to również jestem na tak, wydaje się pomocny i aktywny, wiem z doświadczenia, że osoba do pomocy w UB team zawsze się przydaje. Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) No no mój drogi kompan Virusek hihi ;3 ;D Co ja tu mogę powiedzieć... JESTEM NA OGROMNE TAK!! +Pomocny +Wiek +Naprawdę chłop ogarnia temat czego byłem nieraz świadkiem na serwerze +Kultura i bezstronność to jest to co jest w nim najlepsze! :> Ps.. A dla tych co chcą napisać, na NIE bo "spalony" to polecam pograć mixy takie PRAWDZIWE na naprawdę dobrych GRACZY a nie jakieś dzieci z Jail'Brejka to wtedy zobaczycie dlaczego co niektórzy są tacy dobrzy, że są uważani za "spalonych" Pozdrawiam mam nadzieję, że cię przyjmą :* Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Cheater SkIlLuJ?! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jasne, że na TAK. +aktywny +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Podanie przyjmuję na okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do Mnie w celu założenia konta w bansie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi