Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Przyjęte] [Podanie] BlackListed V1rus

V1rus*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wymagania:

- Skończone 16 lat. +++
- Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. +++
- Zapoznanie z regulaminem forum. +++

---

Nick: ZbanowanyZaGre [*]
Czas spędzony na forum: +/- 8dni
Doświadczenie w ocenianiu: +/- 8-9/10, ale człowiek nie jest niemylny.
Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak obsługiwałem, a zarówno już byłem w [UBT]
Dlaczego Ty?: Składam podanie ponieważ ostatnio, z ostatnimi wydarzeniami nie ma, z tego co widzę dwóch BL, a więc dlatego skłoniło mnie do napisania tego podania, bo nie tylko ja widziałem braki, w strefie "obsługi klienta", z strony BL'a. Ostatnio doszedł do nich Killer, ale nie był długo i zrezygnował, z obowiązków, a również odszedł Aron i zwolnił się jak widzę parę miejsc, a więc przychodzę, z pomocą dla Zmiksowanego, który tak naprawdę robi 90% wszystkiego, z strefy "obsługi klienta" wraz, z smuszinio. Chciałbym im pomóc, a zarówno reszcie, z ekipy BL'a. Myślę, że nadaję się na owe stanowisko na tej sieci, ponieważ byłem również już na owym stanowisku na innej sieci, a kiedyś nazywało się to, AntyCheat, mam doświadczenie, w tym co robię, a takich osób potrzebujecie. Jestem osobą bezstronną, a zawsze gotowa wejść i zareagować jak trzeba. Jako Administrator dwóch serwerów nałożyłem +201 banów, a dwie nie słuszne skargi, a co za tym idzie was zapytam? A ja odpowiem NIC.. Stanowisko, na które piszę podanie jest o wiele cięższym zadaniem, ale myślę, że sobie poradzę. Jestem osobą, którą dopełnia wszystko na ostatni guzik nie zostawia nic na "kiedyś". Jestem osobą taką, co nie wszyscy lubią i szanują po przez inne bany, z innych sieć i jestem pewien tego, że komentarze pod owym podaniem znajdą się negatywne.. Bo przez większość ludzi jakich poznałem na 'mix'ach czy na serwerach i sieciach' myśli i uważa, że jestem (graczem spalonym), który używa/używał wspomagaczy do gry, po przez liczne bany jak i na serwerach i sieciach, ale i są tacy gracze co we mnie wierzą, że gram czysto i za to dziękuję. Dziękuję również, za negatywne oraz pozytywne komentarze.
Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Ogólnie powiem tak? Konto założyłem dawno do pierwszych jak pamiętam albo i nie "Screen'ów", a tak to, jak zacząłem tu u was grać, to jest praktycznie ciągle na forum, a nie wiem jak wam podać godziny, ale postaram się tak około +/- 5 godzin "czasu online użytkownika" jestem na forum.
Parę słów o sobie: Troszkę wyżej napisałem jak jest, ale tutaj również kilka zdań. Tak więc mam na imię Marek, mam lat +20. Jestem, z Krakowa. Jestem osoba, której można zaufać oraz można powierzyć owe obowiązki na danym stanowisku.Tak jak pisałem w poprzednich pytaniach jestem miłym, sympatycznym, a czasem nerwowym chłopakiem, z wadą wzroku od urodzenia i dlatego też mam wyostrzony słuch.. Jestem graczem/osobą/użytkownikiem aktywny na forum i na serwerach, ale zdarzają się dni, że może mnie nie być, bo mogę być w pracy, którą część mam w domu. kontakt między graczami jakiś tam zawsze jest jeden lepszy, a drugi gorszy, to samo powiem o forum jakoś dużo czasu nie spędzam na SB aby pisać, z kimkolwiek, ale dużo można pogadać, ze mną na Ts oraz grze..
Będziesz oglądać demka?: Tak, nie mam, z tym problemu aby obejrzeć któreś, z dem wysłanych przez użytkownika.
Miejsce na 5 reklam Sieci: Zamiast reklam, to poszła opłata do @Aduśś

Dziękuję raz jeszcze wszystkich mocno, za wypowiedzi <3

• Lubię to! 4
  • Super 1
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

Ja jestem na TAK,

Aktywny, pomocny, posiada doświadczenie,  dorosły, kompetentny, faktycznie się nie myli i trochę taka pomoc się przyda Zmiksowanemu jak i Smuszinio.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Jestem na tak

+ Doświadczenie 

+ Aktywny

+ Wiek 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na Tak

+Aktywny 

+Pomocny 

+Podanie 

+-Staz 

-Łamie regulamin bo pisze na czerwono w innych podaniach xD (haha)

• Lubię to! 1

Clear Boy

• Użytkownik∙

Sądze,że jestem na TAK.

+Aktywność, (Ciężki nolife)
+Czas
+Pomocny
+Doświadczenie <Ale mnie nie rozpisuj>

Jestem jak najbardziej na tak, nada się na to stanowisko :)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Pewnie ze jestem na Tak !

+ Wiek

+ Doswiadczenie

+ Pomożesz w UBT

Tylko prosze zmien nick na taki jaki masz :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Mimo, że jestem nowy to również jestem na tak, wydaje się pomocny i aktywny, wiem z doświadczenia, że osoba do pomocy w UB team zawsze się przydaje.

Tak ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

No no mój drogi kompan Virusek hihi ;3 ;D Co ja tu mogę powiedzieć... JESTEM NA OGROMNE TAK!!  

+Pomocny

+Wiek

+Naprawdę chłop ogarnia temat czego byłem nieraz świadkiem na serwerze

+Kultura i bezstronność to jest to co jest w nim najlepsze! :>

Ps.. A dla tych co chcą napisać, na NIE bo "spalony" to polecam pograć mixy takie PRAWDZIWE na naprawdę dobrych GRACZY a nie jakieś dzieci z Jail'Brejka to wtedy zobaczycie dlaczego co niektórzy są tacy dobrzy, że są uważani za "spalonych" 

Pozdrawiam mam nadzieję, że cię przyjmą :*

Edytowane przez Cheater SkIlLuJ?!
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jasne, że na TAK.

+aktywny

+wiek

+doświadczenie

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Podanie przyjmuję na okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do Mnie w celu założenia konta w bansie. 

• Lubię to! 2

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 2

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]