Rybson Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Jasiu miał za zadanie domowe napisać Kto to jest kawaler i opisać go krótko. Jaś nie wiedział kto to, więc poszedł do taty i pyta go: - Tato, kto to jest kawaler? Tata po zastanowieniu pokazuje mu młodą parę. - Całowali się wczoraj. Powinni pomyśleć o ślubie. Jasiu nie zrozumiał, więc poszedł do mamy. - Mamo, kto to jest kawaler? Po zastanowieniu mama wymienia mu przykłady: - Twój szkolny kolega Radek ten, za którym szaleje twoja pani nauczycielka. Jaś ponownie nie zrozumiał, więc poszedł do siostry. - Basiu, kto to jest kawaler? - Chce się ożenić. - odpowiada po chwili Basia - ale nie chce wyjść za wredną małpę. Jasiu po zastanowieniu napisał wypracowanie. W szkole. - Jasiu, przeczytaj nam swoje wypracowanie - prosi pani. - Kawaler to mój szkolny kolega - Radek, ten za którym szaleje moja nauczycielka, całowali się wczoraj, powinien pomyśleć o ślubie, chce się ożenić, ale nie chce wyjść za wredną małpę! Jasiu mówi do Taty: - Tato pójdziemy do cyrku - Nie mam czasu - mówi Tata czytając gazetę - Obiecałeś - wiesz podobno pokazują tam fajny numer naga kobieta jeździ na tygrysie. - No dobrze pójdziemy, Tata dawno nie widział tygrysa. Nauczyciel pyta się Jasia: -Jakie kwiaty najbardziej lubisz? - Róże. - Proszę, napisz to na tablicy. - Chyba jednak wolę maki - mówi Jasio. 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 6, 2018 Użytkownik Share Posted July 6, 2018 Hahahahah dobre Przynajmniej człowiek trochę się uśmiał Dobre na poprawę humorku ^ ^ + mordko Link to comment
Rybson Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 (edited) Pozdrawiam @adonai Edited July 6, 2018 by adonai Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts