Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] Niesprawiedliwy ban

sebekpros123

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam dostałem sobie bana nie wiadomo dlaczego od człowieka który zwie się SPALONY 2K19, nie miałem żadnego cheata odpalonego, nie robiłem nic podejrzanego, nawet grałem jak gówno, ale wyrwałem sobie banika. Chce wiedzieć na jakiej podstawie to dostałem i mam wątpliwości czy ten człowiek w ogóle powienien być adminem, bo może być pijany albo zćpany. Załączam screeny z banów i pod koniec gry.

d68b4516b9c983f698ccb13b2773e8a0.png

57313622_2149922448580314_3148051392623542272_n.png?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=0ca43df1dc878ee08ccea38c4c64c046&oe=5D761708

• Użytkownik∙

Jak już piszesz owe odwołanie od bana wypadało by dostosować się do wzoru jaki jest wymagany. 

Edytuj Swój post u góry stosując odpowiedni wzór. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik

Nick z Cs'a: SiurasOguras

Admin banujący:SPALONY 2K19

Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skiny VIP][FreeVipSteam] (de_dust2)

Data zdarzenia: 18.04.2019 02:34:10

Opis sytuacji: Witam dostałem sobie bana nie wiadomo dlaczego od człowieka który zwie się SPALONY 2K19, nie miałem żadnego cheata odpalonego, nie robiłem nic podejrzanego, nawet grałem jak gówno, ale wyrwałem sobie banika. Chce wiedzieć na jakiej podstawie to dostałem i mam wątpliwości czy ten człowiek w ogóle powienien być adminem, bo może być pijany albo zćpany. Załączam screeny z banów i pod koniec gry.

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : SiurekOgurek 
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 77133576 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' --------------- ' 
[AMXBans] =============================================== 
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/vip_siema.wav'
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

d68b4516b9c983f698ccb13b2773e8a0.png

57313622_2149922448580314_3148051392623542272_n.png

• Użytkownik∙

Już się zabieram do roboty :)

14:32 - przeskok ewidentny 1/2

14:39 - spójrzcie jak on celuję to nie był jego ruch, on ma za szybki sens by tak poprawdzić celownik. 1/2

7:07 - gość ma panikę rąk ale i tak magicznie awp podąża za ct'kiem. niech was nie zmyli jego gra, bo gość jest totalnym zerowcem, ale ma jakieś gówniane sety. Tylko nie wiem do czego dokładnie trudno stwierdzić. 

3:37 - no jak to nie był szejk to ja jestem księdzem.  I tam chyba jego AIM, namierzył model przez sciane ? XDD czy mi się już zdaje hahahahah XD 

9:02 - Skok scout okolice głowy. 1/2

13:01 - zawiesiło mu się cos? Bo tak to wyglądało.

To tyle. Tak jak mówię niech was nie zmyli jego gra, ktoś mu pewnie coś pdesłał albo znalazł coś w necie, ale niekoniecznie wiedział jak tego używać, poza tym twierdzę, że jest to jakiś nowy gracz w CS. Ale nawet laikom nie zdarzają się takie magiczne rzeczy co tu. Z mojej perspektywy oglądającego wyglądało to wszystko płynniej żałuje cholernie, że to demko z hltv, i że nie nagrałem nic z POV'a, ale chyba każdy będzie widział to co ja :) To tyle.

PS. oczopląsu idzie dostać ostrzegam.

Edytowane przez Settingsy
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Hltv to: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1904180216-de_dust2-1555546560-1555547760.zip

Sory, że się wypowiadam bez żadnych uprawnień w tym temacie. Demko sam oglądałem wcześniej. 

0:35 - 0:37 Tu też jest widoczny aimlock  w 1/2, 1/4 i na normal 

Edytowane przez Lukasz.
  • Użytkownik∙

1. Demo / de_dust2 - http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1904180216-de_dust2-1555546560-1555547760.zip
Nick gracza: SiurekOgurek
Rozpiska dema HLTV: Poniżej.

/1/ 00:36 - Tak nie trafiony, źle ustawiony AIM'lock x1/2-4 +b
/2/ 03:37 - To samo co wyżej x1/2, w akcji /1/ +b
/3/ 07:07 - Nie wiem co mam twierdzić po tej akcji dla mnie normalna -b
/4/ 09:02 - Nie mam pojęcia o co chodzi, z ta akcja, ale po mimo HLVT dla mnie zwykły strzał -b
/5/ 13:01 - Nie strzeliło mu i tyle -b
/6/ 14:32 - Dosłownie to samo co w poprzednich akcjach /1/ i /2/ +b
/7/ 14:39 - Szyba reakcja patrząc na jego movement wcześniej +/-b
/8/ 15:59 - Dokładna czasówka co próbuję łapć drugiego przeciwnika po mimo tego, że strzela próbuję strzelić w głowę poprzedniego +/-b - z względu HLTV
/9/ 16:08 - Nie miał prawa go tam widzieć ani słyszeć nikt, bo się nie ruszał, a tu cyk szybki skan na model i wyjść nie udolne +/-b

Dla mnie // Spalony, ale zostawię dla innych.. Bo mogę się mylić

• Lubię to! 2
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik∙

Znalazłem coś jeszcze ;) :

2:26 - 2:29 No ja też chodzę do dolnego, żeby popatrzeć na przeciwników będących na bramie na B xDxDxD 

5:16 - 5:19 wtf ?? Zapomniał się, czy co ? Na moim esp widać, że tam za dwoma ścianami był CT xD Jakby triggerbot z thru wall automatycznie przez ścianę, bo namierzył przeciwnika...

5:22 - 5:24 Dokładnie w 5:23 znowu przybliża, a na wh widzę, że CT wchodził do górnego i był dokładnie pod celownikiem, tylko za dwoma ścianami...

5:36 - 5:39 Popatrzył przez model na przeciwnika (Tego, który wchodził do górnego) chociaż takie +/-, dlatego że mógł to być odruch, ale po tej akcji z repa to moim zdaniem w stronę +

7:04 - 7:09 Ten celownik lekko tam zatańczył i wydaję mi się, że raczej pod +, niż pod -

10:07 - 10:09 Też można to zaklasyfikować pod wh, siedzi sobie i zerka po modelu (na dwóch enemy na B), a w 10:02 Wyczekanie z rzuceniem HE na galę, jakże trafne akurat, ktoś wszedł na schody od strony A

12:24 - 12:32 Bardzo dziwne ruchy w stronę ścian, akurat dwóch przeciwników było gdzieś za nimi. Tej akcji radzę się przyjrzeć, bo jest niepozorna, lecz siedział tam i wykonywał podobne ruchy w stronę ścian do 12:44... A i wcześniej odwrót bota 12:18 xD 

Wydaje mi się, że kolega używa Aim'a, co można wywnioskować z akcji rozpisanych przez kolegów u góry, Esp (Wh) i raz coś mu się chyba Trigger nie wyłączył, bo wali skany przez trzy ściany xD Na moje oko spalony :D  

P.S. Przepraszam, bo mimo wszystko nie powinienem się tu wypowiadać...

Edytowane przez Lukasz.
  • Zasłużony

Rozpiska Zbanowanego |
                                       \/

0:36 - jak dla mnie zwykły ruch myszką -b

3:37 - no ten skok taki trochę dziwny -/+b

7:07 - raczej zwykły strzał;p -b

9:02 - również raczej zwykły strzał -b

13:01 - strzał poleciał(widać jak wyskakuje łuska), tyle, że nie do końca celny -b

14:32 - jak dla mnie zwykłe strzały ._. w stronę -b

14:39 - zwykłe strzały -b 

15:59 - czysto teoretycznie można się przyczepić, ale moim zdaniem te "łapanie głowy pierwszego, a po chwili drugiego" jest spowodowane tym, że trochę pomyślał i zaczął walić w drugiego enemy, ponieważ widział, że ten pierwszy afczy;p raczej -b 

16:08 - są 2 opcje. Pierwsza: Widział Go za tym pudłem i się wcelował delikatnie, albo druga opcja ustawił myszkę na poziomie +/- głowy w razie WU gdyby jakieś enemy wyskoczyło na blisko. Mówisz nieudolne wyjście. Nieudolne, ponieważ zaraz jak wychylił stał tam CT z AWP wpatrzony w mida (czyli po części też w Siurka) . Zabił Go po czym sprawdził miejscówkę;p Za wolno zajarzył, że tam enemy stoi, popatrzył się na Niego i się odwrócił ii znowu na Niego, ale w tym momencie już było trochę za późno bo zginął;p Raczej na -b

Rozpiska Lukasza |
                              \/

2:26 - ??:P -b

5:16 - ??xd widzę, że nie wolno się patrzeć na ściany bo zaraz rozpiska wleci:D -b

5:22 - obczaiłem ten górny po innych POV'ach i w górnym nie ma żadnego CT(no chyba, że czegoś nie zauważyłem;d) xD -b

5:36 - ??;v nie rozumiem o co Ci chodzi w tym momencie;p -b

7:04 - zwykł strzał / zwykły ruch myszką -b

10:02 - jak na moje to zwykły HE na galę, podszedł i od razu rzucił -b

10:07 - nie mam WH to nie zauważę czy faktycznie spojrzał się tam model ?b

12:24 - jak na moje to po prostu obejrzał się w stronę anarchii, ponieważ tamtędy mogło pojawić się enemy;v -b 

Po tych wszystkich czasówkach uważam, że moim zdaniem jest trochę za mało dowodów, aby bana zostawić.

Edytowane przez Smuszinio
  • Lubię to! 3
  • Użytkownik∙
  • 0.36 - Wygląda na normalny ruch myszką -b
  • 3.37 - Ładny szejk +b 
  • 7.07 - -/+b 
  • 9.02 - Dla Mnie zwykły strzał -b
  • 13.01 - Tak działa niestety HLTV -b
  • 14.32 / 39 - -/+b Jest niby dziwna reakcja i minimalny przeskok no ale ciężko to ocenić na zlagowanym hltv 
  • 15.59 do końca - Cała akcja dla Mnie jest bardzo dziwna.. Wychodzi modelowo na gracza który jest afk'a na CT potem bardzo dziwna paru sekundowa zwiecha na modelu CT (dodam, że gracz od początku akcji stał w jednym miejscu cicho) -/+b (bardziej na +)

Czasówki Lukasza:

• 2.26 - Rozumiem, że Twoim zdaniem do dolnego nie można wejść ale z Mojej perspektywy wygląda to na zwykłe sprawdzenie czy ktoś czasem nie idzie bądź kampi w dolnym -b
  • 5.16 - -b
  • 5.22 - Oglądając to na WH schodzą gracze schodami na dolny i są to gracze z jego teamu (TT) więc nie wiem jakich Ty tam graczy CT widzisz ale no jak dla Mnie tutaj czysto -b Masz dowód to co ja widzę...
  • 5.36 - .. -b Bardziej bym zwrócił uwagę na jego modelowe wyjście na gracza afk'a który stoi na CT w 5.41 niż na Twoją czasówkę ale to też takie na siłę... 
  • 7.07 - była już ta czasówka takie -/+b za ten jakiś niby widoczny malutki przeskok. (możliwe że był to też zwykły ruch myszką) 
  • 10.02 / 07 - Czysto -b (oglądałem to na WH i żadnego modelu tam nie widziałem ..)
  • 12.24 - -b

Jak dla Mnie czysto, na siłę można było by sie przyczepić do paru akcji no ale to takie wszystko na siłę. Szkoda, że nie jest to Pov wtedy wszystko było by jaśniejsze w ocenianiu. Na ten moment zdejmuję bana bo moim zdaniem wklepać Go komuś na siłę nie jest mądrym podejściem a sądzę, że jeżeli się koleszka pali to będzie się palił dalej i można ukręcić coś lepszego niż zlagowane hltv. Tyle 

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]