Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Przyjęte] Grafik AD

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wymagania:

- Jakiekolwiek pojecie o robieniu grafiki +

- Czas spędzony na forum- minimum 3h +

- Osoba aktywna, udzielająca się w dziale zleceń +

- Posiada minimum 5 sensownych postów +

Wzór:

Nick: Ar0n

Program, którym się posługujesz: PS

W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Awatary, sygnatury, plakaty, tła, wizytówki.

Jak długo zajmujesz się grafiką? Od około 2 lat.

Dlaczego ty?: Posiadam trochę doświadczenia, jest to moje największe hobby i sprawia mi to dużą przyjemność, a więc myślę, że jako tako bym się nadał.  Dodam też jeszcze, że jako osoba zdyscyplinowana, swoje obowiązki wykonuję trzymając się zasad oraz do końca. Zawsze staram się i chce pomagać innym, jeśli ktoś potrzebuje pomocy, może się do mnie śmiało odezwać, bo służę pomocą. Uważam, że moja kultura osobista oraz słownictwo są na wysokim poziomie. Jestem sumienny, pracowity, aktywny, odpowiedzialny i spokojny. Zawsze przykładam się do powierzanych mi obowiązków i wykonuję je tak jak należy. Naciskam na porządek oraz stanowczość w tym co robię. 

Linki do 2 realizowanych zleceń: 

Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: https://imgur.com/a/VlznAS5

PS: Pewnie spytacie co ja robię tutaj, skoro odszedłem parę tygodni temu. Żegnałem się z Wami będąc zdekoncentrowanym i nie wiedziałem co robię i popełniłem wielki błąd. Po egzaminach mam bardzo dużo czasu, a grafika jest to moja wielka pasja i dla niej chciałbym poświęcić resztę mojego życia.

@ZbanowanyZaGre [*] Miałbym o wiele więcej prac, lecz stare prace były na poziomie bardzo słabym i nie chciałem ich wrzucać, a reszty nie zapisywałem a mojej "galerii", ponieważ robiłem je for fun. Dałem tylko te najlepsze.

@NoMercy. "-grafiki z psd... Zrob cos samemu" Jesteś głupszy niż myślałem :beka: 

Edytowane przez Ar0n
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Na tak !

+staż na forum

+doświadczenie

+aktywny

• Junior Admin
Junior Admin

taq

+staz

+aktywnosc

+/- doswiadczenie

heh1111.png

• Użytkownik∙

taaa

+staz

+aktywnosc

+/- doswiadczenie

• Użytkownik∙

Cześć dlaczego jestem na NIE, a pewnie i zapytasz, ale jestem obiektywny, a więc?

Tak racja wszystkie wymagania są na plus i co za tym idzie pewnie i podanie zostanie przyjęte, z względu stażu, ale no nic.. Dlaczego jestem na NIE:
odszedłeś jakieś kilka tygodni, z tej sieci tak? Przemyślałeś wszystko i wróciłeś, ale to nic. Zajmujesz się grafiką około 2 lat jak to ująłeś, ale to jak tyle się zajmujesz, to czemu nie przedstawisz czegoś świeżego, kilka jakiś prac, kilka ostatnich, a nie zlecenia, z 15 oraz 25 stycznia, z 3 miesięcy do tyłu i tylko dwa poważnie? Jeśli to co mówisz, że grafika i tak dalej to twoja wielka pasja, to powinieneś mieć przez ten okres 2 lat nie całych kilkadziesiąt prac, a pracę które dodałeś w linku to tylko mógłbym powiedzieć, że dobrze zrobiona jest, z tytułem "Gramy w GTA", to nie wklejać stare zlecenia.. Myślę, że rozumiesz, co chciałem Ci powiedzieć. Dziękuję tyle od mnie.

• Dzięki 1
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • VIP
VIP

Jestem na tak

+ staz

+ aktywnosc

+ Mi sie podobaja prace, ktore dla mnie wykonales

+ brak grafika

@ZbanowanyZaGre [*] chcialbym sie tylko krotko do Ciebie odniesc, a dokladniej o ilosci zadan zrealizowanych. W dziale Grafik nie dzieje sie za duzo i zlecen takze jest bardzo malo.

Edytowane przez NeQu <#

76561197963540280.png

• Użytkownik

Sorki ale nie, prace są słabe, oprócz tych z psd czy xcf nie widzę tu nic ciekawego, poćwicz trochę, pooglądaj tutoriale i sprobuj za jakiś czas.

• Użytkownik∙

+ staż
+ program
+/- doświadczenie
- prace

Twoje prace prezentują się nie ukrywam, że miernie. Widziałem już takie prace gdzieś "tylko inny napis". 

Brak grafików, więc przyjmuję na okres próbny.

:)

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]