Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Wymagania: - Jakiekolwiek pojecie o robieniu grafiki + - Czas spędzony na forum- minimum 3h + - Osoba aktywna, udzielająca się w dziale zleceń + - Posiada minimum 5 sensownych postów + Wzór: Nick: Ar0n Wiek: 15 Program, którym się posługujesz: PS W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Awatary, sygnatury, plakaty, tła, wizytówki. Jak długo zajmujesz się grafiką? Od około 2 lat. Dlaczego ty?: Posiadam trochę doświadczenia, jest to moje największe hobby i sprawia mi to dużą przyjemność, a więc myślę, że jako tako bym się nadał. Dodam też jeszcze, że jako osoba zdyscyplinowana, swoje obowiązki wykonuję trzymając się zasad oraz do końca. Zawsze staram się i chce pomagać innym, jeśli ktoś potrzebuje pomocy, może się do mnie śmiało odezwać, bo służę pomocą. Uważam, że moja kultura osobista oraz słownictwo są na wysokim poziomie. Jestem sumienny, pracowity, aktywny, odpowiedzialny i spokojny. Zawsze przykładam się do powierzanych mi obowiązków i wykonuję je tak jak należy. Naciskam na porządek oraz stanowczość w tym co robię. Linki do 2 realizowanych zleceń: Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: https://imgur.com/a/VlznAS5 PS: Pewnie spytacie co ja robię tutaj, skoro odszedłem parę tygodni temu. Żegnałem się z Wami będąc zdekoncentrowanym i nie wiedziałem co robię i popełniłem wielki błąd. Po egzaminach mam bardzo dużo czasu, a grafika jest to moja wielka pasja i dla niej chciałbym poświęcić resztę mojego życia. @ZbanowanyZaGre [*] Miałbym o wiele więcej prac, lecz stare prace były na poziomie bardzo słabym i nie chciałem ich wrzucać, a reszty nie zapisywałem a mojej "galerii", ponieważ robiłem je for fun. Dałem tylko te najlepsze. @NoMercy. "-grafiki z psd... Zrob cos samemu" Jesteś głupszy niż myślałem Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Ar0n 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Na tak ! +staż na forum +doświadczenie +aktywny Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 taq +staz +aktywnosc +/- doswiadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 taaa +staz +aktywnosc +/- doswiadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Cześć dlaczego jestem na NIE, a pewnie i zapytasz, ale jestem obiektywny, a więc? Tak racja wszystkie wymagania są na plus i co za tym idzie pewnie i podanie zostanie przyjęte, z względu stażu, ale no nic.. Dlaczego jestem na NIE: odszedłeś jakieś kilka tygodni, z tej sieci tak? Przemyślałeś wszystko i wróciłeś, ale to nic. Zajmujesz się grafiką około 2 lat jak to ująłeś, ale to jak tyle się zajmujesz, to czemu nie przedstawisz czegoś świeżego, kilka jakiś prac, kilka ostatnich, a nie zlecenia, z 15 oraz 25 stycznia, z 3 miesięcy do tyłu i tylko dwa poważnie? Jeśli to co mówisz, że grafika i tak dalej to twoja wielka pasja, to powinieneś mieć przez ten okres 2 lat nie całych kilkadziesiąt prac, a pracę które dodałeś w linku to tylko mógłbym powiedzieć, że dobrze zrobiona jest, z tytułem "Gramy w GTA", to nie wklejać stare zlecenia.. Myślę, że rozumiesz, co chciałem Ci powiedzieć. Dziękuję tyle od mnie. 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 19 Kwietnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na tak + staz + aktywnosc + Mi sie podobaja prace, ktore dla mnie wykonales + brak grafika @ZbanowanyZaGre [*] chcialbym sie tylko krotko do Ciebie odniesc, a dokladniej o ilosci zadan zrealizowanych. W dziale Grafik nie dzieje sie za duzo i zlecen takze jest bardzo malo. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez NeQu <# Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Na Tak +staz +aktywnosc -grafiki z psd... Zrob cos samemu Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik MakumbaSKA Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Sorki ale nie, prace są słabe, oprócz tych z psd czy xcf nie widzę tu nic ciekawego, poćwicz trochę, pooglądaj tutoriale i sprobuj za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 + staż + program +/- doświadczenie - prace Twoje prace prezentują się nie ukrywam, że miernie. Widziałem już takie prace gdzieś "tylko inny napis". Brak grafików, więc przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi