Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Co myślicie o strajkach nauczycieli? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Mi to już lotto bo jutro zakończenie roku dla maturzystów auuuu Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Śmiesznie trochę, robili ten strajk właśnie w takim terminie egzaminów i matur, żeby osiągnąć swoje, podczas gdy egzaminy się odbyły, na czas matur zawieszają strajk i będą kontynuować we wrześniu XDDDD no proszę Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Z jednej strony jestem za, niech walczą o swoje bo zarobki części nauczycieli są naprawdę śmieszne, Pani w sklepie zarabia więcej. Z drugiej strony szkoda mi maturzystów, bo jeżeli przez strajk nie podejdą do matury to to będzie popieprzone, tak w zasadzie to będą mieli wyrwany rok z życia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jak dla mnie popieram, w pewnym stopniu jak najbardziej. A dlaczego? Gdyby nie nauczyciele, nie byłoby tej całej tępej polityki, wszyscy dostają podwyżki po strajkach a nauczyciele? Nie mają już za grosz szacunku, żeby walczyć o swoje? Ta, dajmy jeszcze 500+ na mrówki, i szczury chodzące po kanałach, bo? im też się należy? XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 srednio mnie to interesuje szczerze mowiąc Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Że im się w głowach popier..... Ilo Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Mało mnie to interesuje bo już skończyłem essa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 U mnie nie strajkują, więc luzik, a tak mam wywalone co kto tam strajkuje. Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 26 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Myślę że dobrze ze Nauczyciele Strajkują, ponieważ chcą wywalczyć o większą zaliczkę do wypłaty. Ale z drugiej strony to zle, ponieważ Uczniowie którzy są zagrożeni to będą mieć problem żeby to wszystko pozaliczać Więc tak jest dobrze a tak jest zle... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 U mnie nie strajkują, więc mnie to zbytnio nie interesuje Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi