Użytkownik 510masari Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Imię: KariAktualny Wiek: dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień, oczko w maju Krótkie przedstawienie się: A więc, mam na imię Karol lat 20. Wysoki blondyn o niebieskich oczach. Mieszkam w Polsce, Warmia-Mazury a dokładnie w Elblągu. Skończyłem Technikum Techniczno-Informatyczne w kwietniu (2018). Od razu po szkole poszedłem do pracy, jako pracownik w biurze (dział utrzymania ruchu). Interesuję się sportem, a dokładnie piłką nożną, gram w sportowym klubie Ciąg dalszy Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Gram od października 2018 roku, wcześniej grałem lecz na założenie konta zdecydowałem się w październiku. Przyciągnął mnie serwer klasyczny DD2, tam przez długi okres 3-4msc byłem adminem na serwerze, lecz z braku czasu złożyłem rezygnację. Mimo to, cały czas uczęszczam na forum, jestem aktywny, wypowiadam się oraz piszę poradniki w dziale STEAM i nie tylko. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Strefę cenie za profesjonalizm który z dnia na dzień rośnie, wiem że ta sieć ma świetlaną przyszłość i nie upadnie z dnia na dzień. Administratorzy mają dobrą koncepcję.@AdeK robi roszady w administracji i moderacji aby polepszyć wyniki i zachęcić ludzi oraz żeby forum jak i sieć lepiej funkcjonowała. Dodatkowe informacje: Ubiegam się o rangę przyjaciela, gdyż nie ma innej sieci na której tak się świetnie bawię i spędzam miło czas. Zapraszam swoich znajomych z miasta, aby odwiedzili forum, serwery. Można powiedzieć że tylko gram na strefie, nigdzie indziej haha Chciałbym posiadać tą rangę bo na prawdę jestem z wami trochę czasu, udzielam się i jestem aktywny no i dlatego chciałbym zostać w ten sposób wyróżniony. Pozdrawiam kari 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Na tak! +staż +aktywny +znany i lubiany 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 naa taak +staż +aktywny +podanie +znany lubiany // odpalony 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 26 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jestem również na TAK +Staż +aktywny +Sympatyczny +podanie +Jest odpowiedzialny i zawsze pomoże. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Na tak +staż +podanie napisane konkretnie +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 //do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi