Premium ~Andziaa. Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Wymagania na rangę Stałego Bywalca... Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. + Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. + Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. + Humor i dobra zabawa! + Minimum 10 dobrych opinii w dziele OPINIE +/- Imię : AngelikaAktualny Wiek: 21, w lipcu 22 Krótkie przedstawienie się: Ogólnie to nie za bardzo lubię pisać o sobie, ale jak mus to mus. Mam na imię Angelika. Jestem z małej miejscowości położonej w pobliżu Krakowa. Studiuję zaocznie Administrację Publiczną na Uniwersytecie Ekonomicznym. Jestem obecnie na III roku, więc niestety pod koniec czerwca będę się już bronić. A niestety dlatego, że nie mam pojęcia czy kontynuować na studiach magisterskich to co zaczęłam czy iść w innym kierunku, no ale cóż, może wpadnie mi do głowy jakiś pomysł przez te kilka miesięcy. Od czasu do czasu pracuję jako barmanka, czy też pomoc kuchenna w pobliskiej Pizzerii. Stąd moje zamiłowanie do kebabów i pizzy <3 Wcześniej pracowałam na pełny etat właśnie w owej Pizzerii tylko innej lokalizacji, jak również na Wyspie w Centrum Handlowym oraz całkiem niedawno odbywałam staż w Urzędzie Pracy. Po studiach mam nadzieję że uda mi się znaleźć pracę w jakimś biurowcu, wolę się nie nastawiać konkretnie na żaden dział, bo wiadomo jak to bywa z pracą. Liczę jedynie na to, że będzie to coś bardziej ambitnego niż „parzenie kawy” jako sekretarka, czas pokaże. Chociaż mój kierunek bardziej jest związany z pracą w Urzędach, to jednak po tym stażu który miałam, stwierdzam, że nie mogłabym tam pracować na dłuższą metę. Mój wolny czas spędzam głównie wśród znajomych, czy to w kinie czy na domówce, różnie, zawsze coś się wymyśli. Kiedyś jeździłam sporo na rowerze i rolkach, ale przyszła praca i jakoś odłożyłam to na bok z braku czasu i chęci. Jestem również serialomaniakiem, obejrzałam do tej pory naprawdę sporą liczbę produkcji. Poza tym jak zauważyliście lubię przesiadywać na csie do późnych godzin nocnych, a przy tym na tsie, ze względu na to, że zawsze jest zabawnie i nigdy nie ma nudy, także w gorszy dzień zawsze ma mi kto humor poprawić. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u Was od grudnia, a dokładniej jakoś od świąt. Skąd pochodzę? Hmm grałam około 2 miesięcy jakieś 2 lata temu na sieci, której nazwy nawet nie pamiętam, wiem tyle, że był to only dd2 z odznakami. A teraz to w zasadzie za nim trafiłam na Waszą sieć pograłam może kilka dni na randomowych serwerach, ale jakoś nie czułam tego klimatu, więc postanowiłam szukać dalej i tak o to trafiłam na Strefę Skilla, z czego się bardzo cieszę. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Strefę Skilla cenię sobie przede wszystkim za ludzi i świetną atmosferę jaka u Was panuje. Powiem szczerze, że jeszcze na żadnym serwerze nie zostałam na dłużej i nie związałam się tak z ludźmi jak na tym. Odnoszę takie wrażenie, że tutaj w większości, każdy jest do każdego miło nastawiony, nikt nie patrzy na nikogo z góry. Z Administracją można normalnie, „na luzie” porozmawiać, zapytać o pomoc, to naprawdę jest duży + tej sieci. Do tej pory myślałam już parę razy żeby się pożegnać, ale tego nie zrobiłam, dlatego, że tak naprawdę byłoby mi się ciężko rozstać z osobami, które tutaj poznałam, bo mimo iż wiem, że to tylko gra to ludzie i relację które się nawiązuję są jak najbardziej prawdziwe. Dodatkowe informacje: Tak w zasadzie to nie mam nic do dodania, jeżeli się uda to dziękuję, jeżeli nie to trudno. Proszę jedynie o uczciwe rozpatrzenie mojego podania, biorąc pod uwagę to jakim użytkownikiem jestem i czy z tego względu zasłużyłam na ową rangę, a nie dlatego, że jestem „dziewczyną” jak to niestety czasem bywa. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Andziu!!!! Zaskoczyłaś mnie pozytywnym podankiem !!!! ładnie rozpisane, oczywiście duży +++++ za estetykę. +++Estetyka oraz przyjeemne czytanie. +Wierność wobec sieci, przyznam, jak na obietnicy małżeńskiej, z siecią się nie rozłączasz +Humor jak najbardziej, dziewczyna w peełni potrafi humor poprawić!!!! +/- To reprezentowanie sieci... zależy czy wobec forum czy podczas gry xd Jestem na duże tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No Hejka @~Andziaa. Teraz to również mnie zaskoczyłaś owym podaniem, bo od kąt tutaj jestem, to się nie spodziewałem tego. < 3 Oczywiście, że jestem na wielkie TAK +++ Podanie godne 'Stałego bywalca' i nie tylko. Estetyka i przyjemność czytania tego jakże podania, a mi osobiście mega się czytało +++ Dziewczyna, skromna, z poczuciem humoru i dystansem do siebie +++ Opinii o Tobie jest wiele, ale jak widać nie każdemu się chciało coś napisać, ale moją opinię masz w status ++ Mimo tych braku 10 opinii jestem za +++ Ogólnie jestem na wielkie TAK +++ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na TAK +Ładne podanie +wiek +- Staż +Miła 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 30 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ja również jestem na TAK +Jesteś sympatyczną dziewczyną +Staż +Widać że ci zależy, bardzo ładnie napisane podanie +Jesteś aktywna +Masz dobry humorek i wgl zasługujesz na Range: "Stały Bywalec" 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jestem na Duże TAK +++ + Staż + Aktywność + Radosna uśmiechnięta + Podanie miło się czyta + Wiek no co mam więcej pisać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jestem na tak +Staż + Wiek +Podanie mega fajnie się czyta +Aktywna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Tak, +- Staż + Aktywność + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bauwanek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zdecydowanie na TAK! Podanie napisane bardzo przejrzyście, staranie, skromnie. Widać, że włożyła w to całe serducho! Tak samo przykłada się grając na naszych serwerach oraz uczestnicząc w życiu forum. @~Andziaa. szacunek za ostatnie zdanie w podanku, ale w Twoim przypadku bez żadnego naciągania ta ranga Ci się należy. Wysoki staż oraz wierność naszej sieci: TAK Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie: Zdecydowanie TAK Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci: Zdecydowanie TAK Humor i dobra zabawa!: Zdecydowanie TAK Minimum 10 dobrych opinii w dziele OPINIE: Póki co +/-, ale do rozpatrzenia podania, jestem pewny, że spełnisz i ten wymóg. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na tak! +wiek +aktywność +wiek +ładne podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Andziaa masz moje TAK+Wiek +Podanie dobrze i ładne napisane +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi