Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Przyjęte] [Stały Bywalec] podanko

~Andziaa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Wymagania na rangę Stałego Bywalca...

Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. +

Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. +

Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. +

Humor i dobra zabawa! +

Minimum 10 dobrych opinii w dziele OPINIE +/-

Imię : Angelika
Aktualny Wiek: 21, w lipcu 22

Krótkie przedstawienie się: Ogólnie to nie za bardzo lubię pisać o sobie, ale jak mus to mus. Mam na imię Angelika. Jestem z małej miejscowości położonej w pobliżu Krakowa. Studiuję zaocznie Administrację Publiczną na Uniwersytecie Ekonomicznym. Jestem obecnie na III roku, więc niestety pod koniec czerwca będę się już bronić. A niestety dlatego, że nie mam pojęcia czy kontynuować na studiach magisterskich to co zaczęłam czy iść w innym kierunku, no ale cóż, może wpadnie mi do głowy jakiś pomysł przez te kilka miesięcy. Od czasu do czasu pracuję jako barmanka, czy też pomoc kuchenna w pobliskiej Pizzerii. Stąd moje zamiłowanie do kebabów i pizzy <3 Wcześniej pracowałam na pełny etat właśnie w owej Pizzerii tylko innej lokalizacji, jak również na Wyspie w Centrum Handlowym oraz całkiem niedawno odbywałam staż w Urzędzie Pracy. Po studiach mam nadzieję że uda mi się znaleźć pracę w jakimś biurowcu, wolę się nie nastawiać konkretnie na żaden dział, bo wiadomo jak to bywa z pracą. Liczę jedynie na to, że będzie to coś bardziej ambitnego niż „parzenie kawy” jako sekretarka, czas pokaże. Chociaż mój kierunek bardziej jest związany z pracą w Urzędach, to jednak po tym stażu który miałam, stwierdzam, że nie mogłabym tam pracować na dłuższą metę. Mój wolny czas spędzam głównie wśród znajomych, czy to w kinie czy na domówce, różnie, zawsze coś się wymyśli. Kiedyś jeździłam sporo na rowerze i rolkach, ale przyszła praca i jakoś odłożyłam to na bok z braku czasu i chęci. Jestem również serialomaniakiem, obejrzałam do tej pory naprawdę sporą liczbę produkcji. Poza tym jak zauważyliście lubię przesiadywać na csie do późnych godzin nocnych, a przy tym na tsie, ze względu na to, że zawsze jest zabawnie i nigdy nie ma nudy, także w gorszy dzień zawsze ma mi kto humor poprawić.

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u Was od grudnia, a dokładniej jakoś od świąt. Skąd pochodzę? Hmm grałam około 2 miesięcy jakieś 2 lata temu na sieci, której nazwy nawet nie pamiętam, wiem tyle, że był to only dd2 z odznakami. A teraz to w zasadzie za nim trafiłam na Waszą sieć pograłam może kilka dni na randomowych serwerach, ale jakoś nie czułam tego klimatu, więc postanowiłam szukać dalej i tak o to trafiłam na Strefę Skilla, z czego się bardzo cieszę.

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:  Strefę Skilla cenię sobie przede wszystkim za ludzi i świetną atmosferę jaka u Was panuje. Powiem szczerze, że jeszcze na żadnym serwerze nie zostałam na dłużej i nie związałam się tak z ludźmi jak na tym. Odnoszę takie wrażenie, że tutaj w większości, każdy jest do każdego miło nastawiony, nikt nie patrzy na nikogo z góry. Z Administracją można normalnie, „na luzie” porozmawiać, zapytać o pomoc, to naprawdę jest duży + tej sieci. Do tej pory myślałam już parę razy żeby się pożegnać, ale tego nie zrobiłam, dlatego, że tak naprawdę byłoby mi się ciężko rozstać z osobami, które tutaj poznałam, bo mimo iż wiem, że to tylko gra to ludzie i relację które się nawiązuję są jak najbardziej prawdziwe.

Dodatkowe informacje:  Tak w zasadzie to nie mam nic do dodania, jeżeli się uda to dziękuję, jeżeli nie to trudno. Proszę jedynie o uczciwe rozpatrzenie mojego podania, biorąc pod uwagę to jakim użytkownikiem jestem i czy z tego względu zasłużyłam na ową rangę, a nie dlatego, że jestem „dziewczyną” jak to niestety czasem bywa.

Pozdrawiam :D

• Super 1
  • Użytkownik∙

Andziu!!!! Zaskoczyłaś mnie pozytywnym podankiem !!!! ładnie rozpisane, oczywiście duży +++++ za estetykę.

+++Estetyka oraz przyjeemne czytanie.

+Wierność wobec sieci, przyznam, jak na obietnicy małżeńskiej, z siecią się nie rozłączasz :P

+Humor jak najbardziej, dziewczyna w peełni potrafi humor poprawić!!!!
+/- To reprezentowanie sieci... zależy czy wobec forum czy podczas gry xd

Jestem na duże tak 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

No Hejka @~Andziaa. ;p

Teraz to również mnie zaskoczyłaś owym podaniem, bo od kąt tutaj jestem, to się nie spodziewałem tego. < 3

• Oczywiście, że jestem na wielkie TAK +++
  • Podanie godne 'Stałego bywalca' i nie tylko. Estetyka i przyjemność czytania tego jakże podania, a mi osobiście mega się czytało +++
  • Dziewczyna, skromna, z poczuciem humoru i dystansem do siebie +++
  • Opinii o Tobie jest wiele, ale jak widać nie każdemu się chciało coś napisać, ale moją opinię masz w status ++ Mimo tych braku 10 opinii jestem za +++

Ogólnie jestem na wielkie TAK +++

• Dzięki 1
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Donator
DONATOR

Ja również jestem na TAK

+Jesteś sympatyczną dziewczyną ;)

+Staż

+Widać że ci zależy, bardzo ładnie napisane podanie

+Jesteś aktywna

+Masz dobry humorek i wgl zasługujesz na Range: "Stały Bywalec"

• Dzięki 1
  • Premium
Premium

Jestem na Duże TAK +++

+ Staż

+ Aktywność

+ Radosna uśmiechnięta

+ Podanie miło się czyta

+ Wiek

no co mam więcej pisać :)

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak 

+Staż 

+ Wiek

+Podanie mega fajnie się czyta 

+Aktywna 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Zdecydowanie na TAK!

Podanie napisane bardzo przejrzyście, staranie, skromnie. Widać, że włożyła w to całe serducho! Tak samo przykłada się grając na naszych serwerach oraz uczestnicząc w życiu forum. 

@~Andziaa. szacunek za ostatnie zdanie w podanku, ale w Twoim przypadku bez żadnego naciągania ta ranga Ci się należy. 

Wysoki staż oraz wierność naszej sieci: TAK

Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie: Zdecydowanie TAK

Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci: Zdecydowanie TAK

Humor i dobra zabawa!: Zdecydowanie TAK

Minimum 10 dobrych opinii w dziele OPINIE: Póki co +/-, ale do rozpatrzenia podania, jestem pewny, że spełnisz i ten wymóg. 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Na tak!

+wiek

+aktywność

+wiek

+ładne podanie

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Andziaa masz moje TAK
+Wiek
+Podanie dobrze i ładne napisane
+Aktywność

• Dzięki 1
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]