Donator TiG3R Opublikowano 1 Maja 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Nick z Cs'a: GameR*AjmeR Admin banujący: V1ruseeek19061411 Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: dziś Opis sytuacji: dostałem bana za podszywke Link do bana z amxbansa ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3716 Wycinek bana z konsoli: nie mam już tego. zmieniłem na Nick: eQ' GameR*AjmeR=QreWskiK@T A potem zmieniłem na GameR*AjmeR. Wieć gdzie jest tu podszywka??? Oczywiście z pozwoleniem Demolki Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 1 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 @TiG3R - Następna sytuacja taka jak, z NoMercy, a więc nie wiem o co znów to UB. Zmieniłeś nick na taki jaki podałeś i jeszcze napisałeś, że zmieniłeś, ale bana nakładam, bo jednak na taki zmieniłeś. Demolka jasno napisał znów, że NIE. @Smuszinio@AdeK@Zmiksowany - Róbcie jak uważacie ja bana nie skracam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 1 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Zabiorę sprawę w Swoje rączki bo jestem po małej rozmowie z @demolka. Mianowicie @TiG3R nie pytał się o pozwolenie zmiany nicku na eQ` ale też nie miał zbytnio obowiązku się pytać ponieważ z tego co Mi wiadomo nie jest On jakimś randomem, posiada admina na serwerze demolki ma z Nim jakiś kontakt a z tego co wywnioskowałem z rozmowy z demolką On się czepia tylko randomowych graczy którzy się podszywają pod skład eQ` (tych których nie zna). Jeżeli znajomi wpisują to nie ma nic przeciwko by mieli eQ` w nicku. Uważam, że nie była to sytuacja taka jak z NoMercy ponieważ demolka zna @TiG3R i nie miał nic przeciwko by nick został zmieniony na eQ`. Więc ode Mnie w tej kwestii "podszywania" się leci UB. Wracaj do gry. Myślę, że jasno wyjaśniłem tą całą sytuację. / Ban zdjęty. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 1 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi