Użytkownik 2k19 Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nick: 2k19, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Imię: Kamil Wiek (dokłada data): 24 SID: - I tu jestem zmuszony napisać małą historie . Mam 14 letniego kompa w którym praktycznie nic nie zmieniałem od czasu zakupu ... i tu możecie się domyślić jakie mam w nim parametry . Dla ułatwienia dodam, że mam 512 mb ramu itd. posiadam również Windowsa XP (Kamil Steinbach na pewno by to propsował ) , a od tego roku (2019) steam już się na nim nie odpala. A lepszego Windowsa nie mam jak zainstalować bo nic na tym kompie nie pójdzie. Mam w planach kupić nowego kompa (za około 5k.) ale na ten moment mam inne wydatki + jakiś mega podniecony nie jestem, że muszę natychmiast mieć tego nowego kompa. Ale wiadomo ... prędzej czy pózniej taki zakup trzeba zrobić. Dlatego, jeśli będzie problem z pozytywnym rozpatrzeniem tego podania to, to zrozumiem. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie jak to w życiu bywa, z zegarkiem w ręce nie siedzę, ale tak ogólnie to 3h +. Opisz siebie: Mam na imię Kamil i mieszkam w Krakowie. Jeśli widzę, że pogoda nas darzy, a nie każe to wychodzę np. na rower albo gram w piłkę z kumplami. Słucham praktycznie wszystkiego (oprócz jakiegoś metalu) Rap, Disco polo, Pop itd. wszystko zależy od humoru i potrzeby duchowej . W weekendy spotykam się ze znajomymi przy % i się bawimy . Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że nadaję się na tą funkcję i swoją obecnością wniosę same pozytywy do ekipy BL. W cs'a gram +/- 10 lat i nie jedno już widziałem, że tak powiem. Kiedyś już byłem członkiem BL, dlatego nie jest mi to obce . Posiadam ogromny dystans do siebie (internetowy), dlatego możecie mnie obrażać do woli ... a ja i taki się nie obrażę . Oczywiście w życiu realnym (face to face) wygląda to trochę inaczej ... bo jak ktoś mi pluje w twarz no to nie mówię, że deszcz pada. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Miałem Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Każdy jest człowiekiem, a nie robotem i nie ma ludzi nieomylnych ... ale myślę, że w skali 10 mogę z czystym sumieniem dać sobie 8/10. Kontakt: Tylko i aż forum .A tak już całkowicie na poważnie to nie powinno być problemu z tym, aby się ze mną dogadać poprzez same forum. Wymagania: Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu + Posiadane 60 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 16 lat + Brak ostrzeżeń na forum + Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. - Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. + Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Na TAK +wiek +podanie +mało bl +wymagania 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 2 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 + Wiek + Podanie estetycznie i fajnie napisane. - Brak stema - Jakbyś mógł edytować i wstawić link do swojego steam, bo mówiłeś, że się nie odpala, a więc go masz i chciałbym zobaczyć steam bez bana AC/BL + Mało w sumie jeden BL +/- Aktywność takie średnie bym powiedział. +/- Wymagania Jestem za daniem mu szansy, a więc na TAK lub okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Powiem w skrócie jestem na wielkie tak Widziałem że zna się na rzeczy, potrafi wyłapać fajne akcje i widać, nie jest mu to obce. Dlatego przyda się taki dodatkowy BL Wiek ++++++ Podanko fajne schludne nie przesadzone i o to właśnie chodzi konkrety +++++ aktywność ++++ Bierta go! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Na tak! +aktywność +doświadczenie +wiek +ładne podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin Doliński Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 TAK - aktywnosc -wiek - doswiadczenie widac w grze 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 3 Maja 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na TAK +Aktywny +Wiek +Podanie +Dobrze znany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tak, + Wiek + Aktywność + Doświadczenie - Kontakt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Słabo to troszkę wygląda ze względu na brak Twojego steam, mam takie troszkę mieszane odczucia co do tego ale no można dać Ci szansę. Póki co podanie "przyjmuję" lecz z zatwierdzeniem Go w 100% musisz przejść przez paczkę. Zgłoś się do Mnie na PW otrzymasz ową paczkę do ocenienia. Temat póki co zamykam werdykt będzie podany po tym jak użytkownik pomyślnie przejdzie etap rekrutacji. Tak więc czekam na PW. _ Każdy napisany teraz post w tym temacie będzie karany ostrzeżeniem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi