Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BL - 2k19

2k19

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  2k19,  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Imię:   Kamil

Wiek (dokłada data):  24

SID:   -   I tu jestem zmuszony napisać małą historie ^_^. Mam 14 letniego kompa w którym praktycznie nic nie zmieniałem od czasu zakupu ... i tu możecie się domyślić jakie mam w nim parametry :D . Dla ułatwienia dodam, że mam 512 mb ramu itd. B| posiadam również Windowsa XP (Kamil Steinbach na pewno by to propsował xD) , a od tego roku (2019) steam już się na nim nie odpala. A lepszego Windowsa nie mam jak zainstalować bo nic na tym kompie nie pójdzie. Mam w planach kupić nowego kompa (za około 5k.) ale na ten moment mam inne wydatki + jakiś mega podniecony nie jestem, że muszę natychmiast mieć tego nowego kompa. Ale wiadomo ... prędzej czy pózniej taki zakup trzeba zrobić. Dlatego, jeśli będzie problem z pozytywnym rozpatrzeniem tego podania to, to zrozumiem.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  Różnie jak to w życiu bywa, z zegarkiem w ręce nie siedzę, ale tak ogólnie to 3h +.

Opisz siebie: Mam na imię Kamil i mieszkam w Krakowie. Jeśli widzę, że pogoda nas darzy, a nie każe to wychodzę np. na rower albo gram w piłkę z kumplami. Słucham praktycznie wszystkiego (oprócz jakiegoś metalu) Rap, Disco polo, Pop itd. wszystko zależy od humoru i potrzeby duchowej :muza:. W weekendy spotykam się ze znajomymi przy % i się bawimy :piwo:.

Dlaczego akurat Ty?:  Myślę, że nadaję się na tą funkcję i swoją obecnością wniosę same pozytywy do ekipy BL. W cs'a gram +/- 10 lat i nie jedno już widziałem, że tak powiem. Kiedyś już byłem członkiem BL, dlatego nie jest mi to obce :luzik:. Posiadam ogromny dystans do siebie (internetowy), dlatego możecie mnie obrażać do woli ... a ja i taki się nie obrażę :taniec: . Oczywiście w życiu realnym (face to face) wygląda to trochę inaczej ... bo jak ktoś mi pluje w twarz no to nie mówię, że deszcz pada.

Czy miałeś styczność z Amxbans?:  Miałem

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:  Każdy jest człowiekiem, a nie robotem i nie ma ludzi nieomylnych ... ale myślę, że w skali 10 mogę z czystym sumieniem dać sobie 8/10.

Kontakt: Tylko i aż forum ^_^ .A tak już całkowicie na poważnie to nie powinno być problemu z tym, aby się ze mną dogadać poprzez same forum.

Wymagania:

Znajomość ortografii  +
    Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu  +
    Posiadane 60 postów  +
    Umiejętność czytania ze zrozumieniem +
    Znajomość regulaminu  +
    Minimum 16 lat   +
    Brak ostrzeżeń na forum  +
    Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp-
    Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. +

• Użytkownik

Na TAK

+wiek 

+podanie 

+mało bl

+wymagania 

• Lubię to! 1

Clear Boy

• Premium
Premium

+ Wiek

+ Podanie estetycznie i fajnie napisane.

- Brak stema - Jakbyś mógł edytować i wstawić link do swojego steam, bo mówiłeś, że się nie odpala, a więc go masz i chciałbym zobaczyć steam bez bana AC/BL

+ Mało w sumie jeden BL

+/- Aktywność  takie średnie bym powiedział.

+/- Wymagania

Jestem za daniem mu szansy, a więc na TAK lub okres próbny.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Powiem w skrócie jestem na wielkie tak :) Widziałem że zna się na rzeczy, potrafi wyłapać fajne akcje i widać, nie jest mu to obce. Dlatego przyda się taki dodatkowy BL 

Wiek ++++++

Podanko fajne schludne nie przesadzone i o to właśnie chodzi konkrety +++++

aktywność ++++

Bierta go!

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na tak!

+aktywność

+doświadczenie

+wiek

+ładne podanie

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

TAK

- aktywnosc

- doswiadczenie widac w grze

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Tak,

+ Wiek

+ Aktywność

+ Doświadczenie

- Kontakt

• Lubię to! 1
  • AdeK odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙
  • Słabo to troszkę wygląda ze względu na brak Twojego steam, mam takie troszkę mieszane odczucia co do tego ale no można dać Ci szansę. Póki co podanie "przyjmuję" lecz z zatwierdzeniem Go w 100% musisz przejść przez paczkę. Zgłoś się do Mnie na PW otrzymasz ową paczkę do ocenienia. 
  • Temat póki co zamykam werdykt będzie podany po tym jak użytkownik pomyślnie przejdzie etap rekrutacji. Tak więc czekam na PW. 

Każdy napisany teraz post w tym temacie będzie karany ostrzeżeniem.

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

• Zmiksowany zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]