Donator TiG3R Opublikowano 2 Maja 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Wymagania: *znajomość ortografii. + *Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc. + *Posiadanie 60 postów. + *Umiejętność czytania ze zrozumieniem. + *Znajomość Regulaminu. + *Minimum 16 lat. + *Brak ostrzeżeń na forum. + *Platforma Steam bez bana na AC/BL itp. + *Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywanie demek. + Nick: GameR*AjmeR Imię: Kacper Wiek: 22 lata. (20.07.1997) SID: Procesor: Intel Core i5-9600K Karta Graficzna: MSI GTX 1070 Ti Armor 8 GB RAM: 16 GB 2x8 GB DDR4 CL 16 3000MHz Płyta Główna: MSI Z390-A PRO Zasilacz: 550W Dysk: Crucial SSD MX500 250 GB+ Toshiba P300 1 TB. Za Mój komputer dałem 4900zł i jestem z niego bardzo zadowolony Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić czasu na forum: To też zależy. Ja jestem cały czas, tylko ja widzę że nic ciekawego nie ma to nic nie robię. Ale tak z 5 do 8 godzin. (Jestem w stanie) Opisz Siebie: Mam na imię Kacper, mam 22 lata. Mieszkam w Katowicach, generalnie interesuje się w dużym stopniu Siłownią a także piłką nożną. Jestem uczynny i pomagam innym. Myślę, że można mi zaufać i zwierzyć się z tajemnicą. Jestem konsekwetny i uparty w dążeniu do celu. Kiedy na czymś bardzo mi zależy, długo myślę jak to zdobyć, a potem po kolei wszystko realizuję. Staram się nie zrażać błędami, z uśmiechu witać każdy dzień oraz pozytywnie podchodzić do kolejnych wyzwań i doświadczeń. zawsze staram się myśleć optymistycznie. Bardzo lubię się śmiać i często to robię. Nie smucę się często ale gdy mi się to zdarza to staram się myśleć o czymś pozytywnym. Jestem otwarty i szczery w stosunku do innych ludzi. Jestem osobą towarzyską. Staram się osiągnąć rzeczy który są dla mnie najważniejsze Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ posiadam doświadczenie z tą rangą, jestem miły i uprzejmy. Umiem słuchać się wyższej Administracji a także rangi. Bardzo lubię pomagać ludziom, więc Każda pomoc się liczy... Czy miałeś styczność z AMXBAN's: Tak, miałem już styczność z amxbans, w dodatku na tym Forum. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheterów: Takie 9/10 Kontakt: Więc, GG,Forum,E-mail,Tel,Snapchat,Steam,TS3 Dziękuję, za podjęcie decyzji i wyrażenia swojej opini Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 3 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 + Wiek + Podanie estetycznie i fajnie napisane. + Steam +/- Aktywność takie średnie bym powiedział. ( Bo pisałeś jakieś tam pożegnanie później inne podanie tu coś i tak jakoś wychodziło) + Wymagania jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Okres próbny, + Podanie - SID to znaczy SteamID, a nie specyfikacje komputera xd + Wiek + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Podanie odrzucam. - Słaba aktywność jesteś z Nami od 7 stycznia a zaledwie masz ledwo co ponad 3 dni on-line.. - Podanie przez Ciebie SID nie wiem mam myśleć, że nie wiesz co to jest STEAMID ? (I pchasz się na BL..) - Zachowanie: odchodzisz, przychodzisz, rezygnujesz i tak w kółko. Nie potrzebuję w składzie BL osób niezdecydowanych. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi