Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BlackListed

TiG3R

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Wymagania:

*znajomość ortografii. +

*Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc. +

*Posiadanie 60 postów. +

*Umiejętność czytania ze zrozumieniem. +

*Znajomość Regulaminu. +

*Minimum 16 lat. +

*Brak ostrzeżeń na forum. +

*Platforma Steam bez bana na AC/BL itp. +

*Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywanie demek. +

Nick: GameR*AjmeR

Imię: Kacper

SID: Procesor: Intel Core i5-9600K Karta Graficzna: MSI GTX 1070 Ti Armor 8 GB RAM: 16 GB 2x8 GB DDR4 CL 16 3000MHz Płyta Główna: MSI  Z390-A PRO Zasilacz: 550W Dysk: Crucial SSD MX500 250 GB+ Toshiba P300 1 TB.

Za Mój komputer dałem 4900zł i jestem z niego bardzo zadowolony :x 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić czasu na forum: To też zależy. Ja jestem cały czas, tylko ja widzę że nic ciekawego nie ma to nic nie robię.  Ale tak z 5 do 8 godzin. (Jestem w stanie)

Opisz Siebie:  Mam na imię Kacper, mam 22 lata. Mieszkam w Katowicach, generalnie interesuje się w dużym stopniu Siłownią a także piłką nożną. Jestem uczynny i pomagam innym. Myślę, że można mi zaufać i zwierzyć się z tajemnicą. Jestem konsekwetny i uparty w dążeniu do celu. Kiedy na czymś bardzo mi zależy, długo myślę jak to zdobyć, a potem po kolei wszystko realizuję. Staram się nie zrażać błędami, z uśmiechu witać każdy dzień oraz pozytywnie podchodzić do kolejnych wyzwań i doświadczeń. zawsze staram się myśleć optymistycznie. Bardzo lubię się śmiać i często to robię. Nie smucę się często ale gdy mi się to zdarza to staram się myśleć o czymś pozytywnym. Jestem otwarty i szczery w stosunku do innych ludzi. Jestem osobą towarzyską. Staram się osiągnąć rzeczy który są dla mnie najważniejsze ;) 

Dlaczego akurat Ty?:  Ponieważ posiadam doświadczenie z tą rangą, jestem miły i uprzejmy. Umiem słuchać się wyższej Administracji a także rangi.  Bardzo lubię pomagać ludziom, więc Każda pomoc się liczy...

Czy miałeś styczność z AMXBAN's: Tak, miałem już styczność z amxbans, w dodatku na tym Forum.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheterów: Takie 9/10

Kontakt: Więc, GG,Forum,E-mail,Tel,Snapchat,Steam,TS3

Dziękuję, za podjęcie decyzji i wyrażenia swojej opini ;) 

• Premium
Premium

+ Wiek

+ Podanie estetycznie i fajnie napisane.

+ Steam

+/- Aktywność  takie średnie bym powiedział. ( Bo pisałeś jakieś tam pożegnanie później inne podanie tu coś i tak jakoś wychodziło)

+ Wymagania

jestem na tak

• Użytkownik∙

Okres próbny,

+ Podanie

- SID to znaczy SteamID, a nie specyfikacje komputera  xd 

+ Wiek

+ Doświadczenie

• Ha ha 1
  • AdeK odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙
  • Podanie odrzucam. 
  • - Słaba aktywność jesteś z Nami od 7 stycznia a zaledwie masz ledwo co ponad 3 dni on-line.. 
  • - Podanie przez Ciebie SID nie wiem mam myśleć, że nie wiesz co to jest STEAMID ? (I pchasz się na BL..)
  • - Zachowanie: odchodzisz, przychodzisz, rezygnujesz i tak w kółko. Nie potrzebuję w składzie BL osób niezdecydowanych. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]