Premium 0$TRY Opublikowano 3 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nick: #Squb4nY :^^Imię: Bartek.Wiek (dokłada data): Dokładnie mam 22 lata a w czerwcu kończę 23.SID: STEAM_0:1:238124831Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem wstanie poświęcić jakieś minimum 4 godziny. Różnie bywa ponieważ: (praca, tu coś mi wypadnie) i tak jest.Opisz siebie: Nie lubię za bardzo mówić o sobie, ale dużo macie, w przywitaniu czy też, w podaniu na Admina. Mam na imię Bartek, mam lat 22. Lubię spędzać czas na dworze, jestem osobą aktywną fizycznie. W wolnym czasie jeśli jest parę dni wolnego to spędzam w górach czy coś, bo również chodzę po górach.Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że można mi zaufać na tyle, żeby powierzyć mi daną funkcje. Składam podanie na (Unbanteam) ponieważ, iż jest otwarta szybka rekrutacja i jak widać jest potrzebni ludzi, bo z tego co widzę prócz tego Zmiksowanego wraz z Zbanowanym robią kawał dobrej roboty, to chciałbym im pomóc i chociaż trochę odciążyć od sprawdzania dem czy też ss'ów. Też dlatego skłoniło mnie do złożenia podania i spróbowania szansy na tym stanowisku. Byłem nie raz adminem na wszystkich serwerach na raz i nie tylko, a funkcja o którą się ubiegam jest o wiele trudniejsza, ale myślę że dam radę. Jestem doświadczoną osobą w tym co robię, jest to bardzo ważne w funkcji, o którą się ubiegam. Tak wiem mój staż na forum jest znikomy, ale myślę pozytywnie, bo (Grunt to myślenie pozytywne), a czas na forum też to są tylko liczby, które z czasem się uzupełnią jak te wymagane posty. Jak więcej to więcej: Znam się na różnych wspomagaczach i potrafię odróżnić dobrego gracza od (Spalonego), ale oczywiście też mogę w nikłych przypadkach się mylić (Grunt, że chciałem dobrze i profesjonalnie podejść do danej sytuacji). Jestem osobą bezstronną i nie szukam żadnych spin. Jestem osobą bardzo cierpliwą, potrafię wysłuchać oraz pomóc jak jest taka potrzeba. Generalnie chciałbym wam pomóc w porządku, z wszystkim.Czy miałeś styczność z Amxbans?: Mogę sobie śmiało powiedzieć dać mocne 7/10.Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jak? dałbym sobie jakieś mocne 7/10 bo człowiek nie jest nie omylny.Kontakt: Steam, Forum PW, Ts. -------------------------------------------------------------------------------- Wymagania: Znajomość ortografii ++ Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu -- (Tak wiem, że nie mam miesiąca konta na forum, ale jest to tylko liczba) Posiadane 60 postów ++ (Tak samo jak i tutaj: jest to tylko liczba, którą można nadrobić jakimiś bez sensu postami, ale po co liczą się chęci prawda?) Umiejętność czytania ze zrozumieniem ++ (Tak jest) Znajomość regulaminu ++ (Tak znam wszystkie regulaminy na forum i serwerach) Minimum 16 lat ++ (Tak jest skończone) Brak ostrzeżeń na forum ++ (Nie, nie mam żadnych ostrzeżeń) Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. ++ (Nie mam i nigdy nie miałem) Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. ++ (Tak jest: Dema nie jedno w życiu rozpisałem i za tym szło jego spalenie, a ssy to również nie jedne dałem i sam patrzyłem również ssy, które komuś dałem, a jak mi nie pasowało to rozpisywałem) 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 3 Maja 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na Okres Próbny +Wiek +Podanie ładnie napisane +Kontakt +/- Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Okres próbny, - Staż + Wiek + Podanie + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Okres próbny: +wiek +doświadczenie +ładne podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2k19 Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na Tak, ALE co do czytania ze zrozumieniem i doświadczenia można się doczepić. - / + W dziale typera, nabijałeś posty bez sensu z typowaniem meczy po upływie czasu. Mimo to, że jasno i czytelnie jest napisane do kiedy można typować. - / + 3 dni temu napisałem Ci, że ten dany gracz jest odpalony ... Ty odpisałeś mi "spokojnie" i tyle. Nawet głupich ss'ow nie dostał, a jak pózniej się okazało faktycznie ten gracz był odpalony. + wiek + aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 + W miarę dobra aktywność na forum pod względem spędzonego czasu (od Twego przybycia tutaj na sieć) -/+ świeży Sądzę, że mogę dać Ci ową szansę wykazania się i "przyjmuję" podanie lecz by Ono zostało zatwierdzone w 100% musisz zgłosić się do Mnie na PW po paczkę + ocenić ją pozytywnie. Póki co podanie zamykam. Każda wypowiedź od tego momentu w tym temacie będzie karana ostrzeżeniem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi