Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie UnBanTeam Squb4nY

0$TRY

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick: #Squb4nY :^^
Imię: Bartek.
Wiek (dokłada data): Dokładnie mam 22 lata a w czerwcu kończę 23.
SID: STEAM_0:1:238124831
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem wstanie poświęcić jakieś minimum 4 godziny. Różnie bywa ponieważ: (praca, tu coś mi wypadnie) i tak jest.
Opisz siebie: Nie lubię za bardzo mówić o sobie, ale dużo macie, w przywitaniu czy też, w podaniu na Admina. Mam na imię Bartek, mam lat 22. Lubię spędzać czas na dworze, jestem osobą aktywną fizycznie. W wolnym czasie jeśli jest parę dni wolnego to spędzam w górach czy coś, bo również chodzę po górach.
Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że można mi zaufać na tyle, żeby powierzyć mi daną funkcje. Składam podanie na (Unbanteam) ponieważ, iż jest otwarta szybka rekrutacja i jak widać jest potrzebni ludzi, bo z tego co widzę prócz tego Zmiksowanego wraz z Zbanowanym robią kawał dobrej roboty, to chciałbym im pomóc i chociaż trochę odciążyć od sprawdzania dem czy też ss'ów. Też dlatego skłoniło mnie do złożenia podania i spróbowania szansy na tym stanowisku. Byłem nie raz adminem na wszystkich serwerach na raz i nie tylko, a funkcja o którą się ubiegam jest o wiele trudniejsza, ale myślę że dam radę. Jestem doświadczoną osobą w tym co robię, jest to bardzo ważne w funkcji, o którą się ubiegam. Tak wiem mój staż na forum jest znikomy, ale myślę pozytywnie, bo (Grunt to myślenie pozytywne), a czas na forum też to są tylko liczby, które z czasem się uzupełnią jak te wymagane posty. Jak więcej to więcej: Znam się na różnych wspomagaczach i potrafię odróżnić dobrego gracza od (Spalonego), ale oczywiście też mogę w nikłych przypadkach się mylić (Grunt, że chciałem dobrze i profesjonalnie podejść do danej sytuacji). Jestem osobą bezstronną i nie szukam żadnych spin. Jestem osobą bardzo cierpliwą, potrafię wysłuchać oraz pomóc jak jest taka potrzeba. Generalnie chciałbym wam pomóc w porządku, z wszystkim.
Czy miałeś styczność z Amxbans?: Mogę sobie śmiało powiedzieć dać mocne 7/10.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jak? dałbym sobie jakieś mocne 7/10 bo człowiek nie jest nie omylny.
Kontakt: Steam, Forum PW, Ts.

--------------------------------------------------------------------------------

Wymagania:

• Znajomość ortografii ++
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu -- (Tak wiem, że nie mam miesiąca konta na forum, ale jest to tylko liczba)
  • Posiadane 60 postów ++ (Tak samo jak i tutaj: jest to tylko liczba, którą można nadrobić jakimiś bez sensu postami, ale po co liczą się chęci prawda?)
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem ++ (Tak jest)
  • Znajomość regulaminu ++ (Tak znam wszystkie regulaminy na forum i serwerach)
  • Minimum 16 lat ++ (Tak jest skończone)
  • Brak ostrzeżeń na forum ++ (Nie, nie mam żadnych ostrzeżeń)
  • Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. ++ (Nie mam i nigdy nie miałem)
  • Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. ++ (Tak jest: Dema nie jedno w życiu rozpisałem i za tym szło jego spalenie, a ssy to również nie jedne dałem i sam patrzyłem również ssy, które komuś dałem, a jak mi nie pasowało to rozpisywałem)
  • Super 1
  • Donator
DONATOR

Jestem na Okres Próbny

+Wiek

+Podanie ładnie napisane

+Kontakt

+/- Aktywny

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Okres próbny,

- Staż

+ Wiek

+ Podanie

+ Doświadczenie

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Okres próbny:

+wiek

+doświadczenie

+ładne podanie

• Lubię to! 1
  • AdeK odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Jestem na Tak,  ALE co do czytania ze zrozumieniem i doświadczenia można się doczepić. 

- / + W dziale typera, nabijałeś posty bez sensu z typowaniem meczy po upływie czasu. Mimo to, że jasno i czytelnie jest napisane do kiedy można typować.

- / + 3 dni temu napisałem Ci, że ten dany gracz jest odpalony ... Ty odpisałeś mi "spokojnie" i tyle. Nawet głupich ss'ow nie dostał, a jak pózniej się okazało faktycznie ten gracz był odpalony.

+ wiek

+ aktywność

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
  • + W miarę dobra aktywność na forum pod względem spędzonego czasu (od Twego przybycia tutaj na sieć)
  • -/+ świeży
  • Sądzę, że mogę dać Ci ową szansę wykazania się i "przyjmuję" podanie lecz by Ono zostało zatwierdzone w 100% musisz zgłosić się do Mnie na PW po paczkę + ocenić ją pozytywnie. 
  • Póki co podanie zamykam. Każda wypowiedź od tego momentu w tym temacie będzie karana ostrzeżeniem. 

• Super 1

4HUDjqm.png

• Zmiksowany zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]