Użytkownik AK-47 KILLER Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nick z Cs'a: AK-47 KILLER Admin banujący: nwm Serwer: aim hs Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: gram i ban na tydzień Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : nie działa Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:245515' [AMXBans] =============================================== gratuluję administracji doboru takich adminów Odnośnik do komentarza
Użytkownik NWG37 Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Niewiem jak ten czit sie nazywa czy tam funkcja aimbota kazda kula leci w to miejsce gdzie celujeesz niewazne czy skaczesz biergniesz srasz czy kpisz z ludzi zarowno tu jak na innym tez AIMHS only .https://www29.zippyshare.com/v/47sANxIR/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 1. Demo / Aim'hs - DEMO Nick gracza: AK-47 KILLER Rozpiska POV'a - Nie będzie żadnej rozpiski, bo tu po tych 7min gry nie ma co dawać jakiejkolwiek rozpiski. Nie wiem gdzie ty tu widziałaś, ale dla mnie jest // Czysto. Jakby miał to co mówisz, że (non recoil) w broniach to by zabijał wszystko strzela, bo zauważyłem, że wszystko co strzelał, to w modele i praktycznie w głowę, a on ani nie skakał ani nic, a zabić nie umiał, a więc, to co Ty tu napisałeś, to są jakieś brednie. Dla mnie // Czysto. Chłopak dobrze strzela. Proszę o odbaniwanie gracz jeśli możecie, bo są problemy techniczne, z bansem. @TiG3R @NWG37 @Chrobras @demolka Tyłu znam proszę o UB dla niego. amx_unban "STEAM_0:1:245515" 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi