Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Imię : MateuszAktualny Wiek : 16-scie Wiosen Krótkie przedstawienie się: Chyba każdy mnie tu,ale się przedstawię mam na imię Mateusz lat 16-scie. Interesuje się piłką nożną oraz Grafiką komputerową. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Od 7 Grudnia i z #2 DD2 pochodzę Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za dojrzałą Administrację oraz za ład i jeszcze za porządek na serwerach no ogółem to za cało kształt sieci jak i użytkowników Dodatkowe informacje: Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania. Wymagania na rangę Przyjaciela: Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. ++- Pomocny, miły i bardzo aktywny. ++- Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. Myślę,że na + Humor i dobra zabawa! +++ Minimum 150 postów na forum. +++ Minimum 1000 wpisów na CzatBox. (możliwe wyjątki) Jednak nie mam,bo był reset a ja mało piszę,ale wcześniej miałem zawsze ponad 1k,a nawet ponad 3k Staż na forum 60 dni. Od 7Grudnia 2018-stego to myślę,że jest Minimum 5 dni aktywności na Forum. 11Dni i 13h 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 4 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jestem na Tak +++ + Aktywny na forum + Wiek + Uczestniczy w życiu forum + Spokojny, miły, pomocny + Aktywność na SB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jestem na tak +wiek + aktywnosc na forum + pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na tak +aktywny +spoko morda +aktywny na forum +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na tak + staż +humor i dobra zabawa udowodnił [Największy kobieciarz : @Legendarny Puszek] + pomocny,miły,fajny,super, 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nw czy dac na tak czy na nie,,, gdybym mogla dałabym neutralny,, więc patrząc na twoją osobę a na te co składały podanie na tą range iii jak one podania napisały to raczej jestem na nie ;v -podanie (napisane na szybko zero wysiłku w to dałeś.. spojrz na np podanie Kariego/Andzi..) - "Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci." kłóciła bym się tutaj,, -/+ wymagadnia -Truteń // nw czy to dobry pomysł nie przyjmować mu tego podania gdyz będzie nawalał te podania do poki mu się nie uda i nie przyjmą ... z kazdej rangi co miałeś to zrezygnowałeś a z tego się zrezygnować nie da więc sie zastanów.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Chociaż raz się wypowiem w jakimś podaniu..:D Jestem na nie -> Podanie pisane moim zdaniem "na szybko" tzn: szybkie krótkie zdania i "tako eluwa" ;v -> "Dodatkowe informacje: Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania." Mógłbyś coś dodać ciekawego, bardziej się rozpisać czy coś, a nie suche "prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie podania";p. Masz Nas zainteresować swoją osobą, a czytając to podanie to Mnie ani trochę nie zainteresowałeś:P -> Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów -> tutaj to samo co wyżej, troszkę za krótko, mógłbyś się troszkę rozpisać:D "Wysoki staż oraz wierność naszej sieci." Staż może i jest --> ++ <--, ale jeśli chodzi o wierność.... ojojoj no nie powiedziałbym, Obecny Typer na innej sieci (nie bronię Ci w żadnym wypadku mieć innych rang na innych forach tylko mówię co widzę i jak to odbieram:D żeby nie było;d) Jeszcze gdzie indziej Admin Coda (Poleciał degradzik auu). "dajesz moderatora i idę od razu do Was" Napisał mając rangę Admina na #2, nie łaaaaadnie tak lecieć na kolorki (nie dostałeś zielonego, może i lepiej;p) I leci kolejna kwestia ---> Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. Tutaj mógłbym się kłócić;p Tyle co było skarg na Ciebie.. słuszne czy może, niektóre nie do końca.. coś musiałeś przeskrobać skoro pisali te skargi..:D Na SB gdzieś co drugie/trzecie wejście była jakaś kłótnia czy spina z Twoim udziałem, teraz tego już nie widzę, ale wiesz..:P Tyle ode mnie //// Edit: Taki tam kogoś komentarz na innej sieci na pożegnanie;p 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Na tak +aktywny +spoko morda +aktywny na forum +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 W dniu 5.05.2019 o 03:43, Smuszinio napisał: Chociaż raz się wypowiem w jakimś podaniu..:D Jestem na nie -> Podanie pisane moim zdaniem "na szybko" tzn: szybkie krótkie zdania i "tako eluwa" ;v -> "Dodatkowe informacje: Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania." Mógłbyś coś dodać ciekawego, bardziej się rozpisać czy coś, a nie suche "prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie podania";p. Masz Nas zainteresować swoją osobą, a czytając to podanie to Mnie ani trochę nie zainteresowałeś:P -> Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów -> tutaj to samo co wyżej, troszkę za krótko, mógłbyś się troszkę rozpisać:D "Wysoki staż oraz wierność naszej sieci." Staż może i jest --> ++ <--, ale jeśli chodzi o wierność.... ojojoj no nie powiedziałbym, Obecny Typer na innej sieci (nie bronię Ci w żadnym wypadku mieć innych rang na innych forach tylko mówię co widzę i jak to odbieram:D żeby nie było;d) Jeszcze gdzie indziej Admin Coda (Poleciał degradzik auu). "dajesz moderatora i idę od razu do Was" Napisał mając rangę Admina na #2, nie łaaaaadnie tak lecieć na kolorki (nie dostałeś zielonego, może i lepiej;p) I leci kolejna kwestia ---> Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. Tutaj mógłbym się kłócić;p Tyle co było skarg na Ciebie.. słuszne czy może, niektóre nie do końca.. coś musiałeś przeskrobać skoro pisali te skargi..:D Na SB gdzieś co drugie/trzecie wejście była jakaś kłótnia czy spina z Twoim udziałem, teraz tego już nie widzę, ale wiesz..:P Tyle ode mnie //// Edit: Taki tam kogoś komentarz na innej sieci na pożegnanie;p 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi