Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Mercy. Przyjaciel ?!

BanneD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię :  Mateusz
Aktualny Wiek : 16-scie Wiosen 

Krótkie przedstawienie się:  Chyba każdy mnie tu,ale się przedstawię mam na imię Mateusz lat 16-scie. Interesuje się piłką nożną oraz Grafiką komputerową.

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:  Od 7 Grudnia i z #2 DD2 pochodzę :)

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:  Za dojrzałą Administrację oraz za ład i jeszcze za porządek na serwerach no ogółem to za cało kształt sieci jak i użytkowników :)

Dodatkowe informacje:  Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania.

Wymagania na rangę Przyjaciela:

Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. ++-

Pomocny, miły i bardzo aktywny. ++-

Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci.  Myślę,że na +

Humor i dobra zabawa! +++

Minimum 150 postów na forum.  +++
Minimum 1000 wpisów na CzatBox. (możliwe wyjątki) Jednak nie mam,bo był reset a ja mało piszę,ale wcześniej miałem zawsze ponad 1k,a nawet ponad 3k :)

Staż na forum 60 dni.  Od 7Grudnia 2018-stego to myślę,że jest :)

Minimum 5 dni aktywności na Forum. 11Dni i 13h

• Lubię to! 1

Clear Boy

• Premium
Premium

Jestem na Tak +++

+ Aktywny na forum

+ Wiek

+ Uczestniczy w życiu forum

+ Spokojny, miły, pomocny

+ Aktywność na SB

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na tak 

+wiek

+ aktywnosc na forum 

+ pomocny 

• Super 1
  • Użytkownik∙

Na tak 

+aktywny

+spoko morda

+aktywny na forum

+pomocny

• Super 1

• Użytkownik∙

Na tak

+ staż

+humor i dobra zabawa udowodnił [Największy kobieciarz : @Legendarny Puszek]

+ pomocny,miły,fajny,super,

• Super 1

• Junior Admin
Junior Admin

Nw czy dac na tak czy na nie,,, gdybym mogla dałabym neutralny,, więc patrząc na twoją osobę  a na te co składały podanie na tą range iii jak one podania napisały to raczej jestem na nie ;v 

-podanie  (napisane na szybko zero wysiłku w to dałeś.. spojrz na np podanie Kariego/Andzi..)

- "Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci." kłóciła bym się tutaj,,

-/+ wymagadnia 

-Truteń  // nw czy to dobry pomysł nie przyjmować mu tego podania gdyz będzie nawalał te podania do poki mu się nie uda i nie przyjmą ... :) 

z kazdej rangi co miałeś to zrezygnowałeś a z tego się zrezygnować nie da więc sie zastanów.. xD 

heh1111.png

• Zasłużony

Chociaż raz się wypowiem w jakimś podaniu..:D Jestem na nie:P

-> Podanie pisane moim zdaniem "na szybko" tzn: szybkie krótkie zdania i "tako eluwa" ;v

-> "Dodatkowe informacje:  Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania." Mógłbyś coś dodać ciekawego, bardziej się rozpisać czy coś, a nie suche "prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie podania";p.  Masz Nas zainteresować swoją osobą, a czytając to podanie to Mnie ani trochę nie zainteresowałeś:P 

-> Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów  -> tutaj to samo co wyżej, troszkę za krótko, mógłbyś się troszkę rozpisać:D 

"Wysoki staż oraz wierność naszej sieci." 

Staż może i jest --> ++ <--, ale jeśli chodzi o wierność.... ojojoj no nie powiedziałbym, Obecny Typer na innej sieci (nie bronię Ci w żadnym wypadku mieć innych rang na innych forach tylko mówię co widzę i jak to odbieram:D żeby nie było;d) Jeszcze gdzie indziej Admin Coda (Poleciał degradzik auu). "dajesz moderatora i idę od razu do Was" Napisał mając rangę Admina na #2, nie łaaaaadnie tak lecieć na kolorki (nie dostałeś zielonego, może i lepiej;p) ;)  

I leci kolejna kwestia ---> Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci.

Tutaj mógłbym się kłócić;p Tyle co było skarg na Ciebie.. słuszne czy może, niektóre nie do końca.. coś musiałeś przeskrobać skoro pisali te skargi..:D 

Na SB gdzieś co drugie/trzecie wejście była jakaś kłótnia czy spina z Twoim udziałem, teraz tego już nie widzę, ale wiesz..:P

Tyle ode mnie :DD  

//// Edit:
Taki tam kogoś komentarz na innej sieci na pożegnanie;p 

nomercy csowicze.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Na tak 

+aktywny

+spoko morda

+aktywny na forum

+pomocny

• Super 1

• Użytkownik∙
W dniu 5.05.2019 o 03:43, Smuszinio napisał:

Chociaż raz się wypowiem w jakimś podaniu..:D Jestem na nie:P

-> Podanie pisane moim zdaniem "na szybko" tzn: szybkie krótkie zdania i "tako eluwa" ;v

-> "Dodatkowe informacje:  Omg, co tu napisać??Hmm prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie owego podania." Mógłbyś coś dodać ciekawego, bardziej się rozpisać czy coś, a nie suche "prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie podania";p.  Masz Nas zainteresować swoją osobą, a czytając to podanie to Mnie ani trochę nie zainteresowałeś:P 

-> Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów  -> tutaj to samo co wyżej, troszkę za krótko, mógłbyś się troszkę rozpisać:D 

"Wysoki staż oraz wierność naszej sieci." 

Staż może i jest --> ++ <--, ale jeśli chodzi o wierność.... ojojoj no nie powiedziałbym, Obecny Typer na innej sieci (nie bronię Ci w żadnym wypadku mieć innych rang na innych forach tylko mówię co widzę i jak to odbieram:D żeby nie było;d) Jeszcze gdzie indziej Admin Coda (Poleciał degradzik auu). "dajesz moderatora i idę od razu do Was" Napisał mając rangę Admina na #2, nie łaaaaadnie tak lecieć na kolorki (nie dostałeś zielonego, może i lepiej;p) ;)  

I leci kolejna kwestia ---> Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci.

Tutaj mógłbym się kłócić;p Tyle co było skarg na Ciebie.. słuszne czy może, niektóre nie do końca.. coś musiałeś przeskrobać skoro pisali te skargi..:D 

Na SB gdzieś co drugie/trzecie wejście była jakaś kłótnia czy spina z Twoim udziałem, teraz tego już nie widzę, ale wiesz..:P

Tyle ode mnie :DD  

//// Edit:
Taki tam kogoś komentarz na innej sieci na pożegnanie;p 

nomercy csowicze.png

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Wrr 1

:)

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]