Użytkownik AK-47 KILLER Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nick z Cs'a: AK-47 KILLER Admin banujący: nwm Serwer: aim hs Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: gram i ban na tydzień Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : nie działa Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 58 minut i 27 sekund bana. [AMXBans] Powod : ' ODPAL TOP 3 NAGRODY ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 245515 ' [AMXBans] =============================================== @|M4a1|PopalonY-_- @Sajrus|Pal sie dalej @Smuszinio Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @NWG37 - Mam jakieś wrażenie, że to znów Ty, a nie wiem dlaczego znów? No nic. Masz 24 godziny na dostarczenie dowodów i rozpiski, w innym przypadku leci UB. Jeśli ten kto go znów nałożył o nie dostarczy dowodów i swojej rozpiski zostanie ukarany ostrzeżeniem. My nie będziemy ciągle za was pracy wykonywać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AK-47 KILLER Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 55 minut temu, Sajrus|Pal sie dalej napisał: @NWG37 - Mam jakieś wrażenie, że to znów Ty, a nie wiem dlaczego znów? No nic. Masz 24 godziny na dostarczenie dowodów i rozpiski, w innym przypadku leci UB. Jak rozpisać giere 5 sekundową? Wszedłem na serwer zabiłem jednego gracza i afka i ban Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcin93xdx Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 @AK-47 KILLER to nie Ty masz rozpisac, tylko admin ;] czytaj ze zrozumieniem pozdro. p.s jak nie mogłem się tu wypowiedzieć, to proszę mi wybaczyć ^.^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik AK-47 KILLER Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 23 godziny temu, V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: @NWG37 - Mam jakieś wrażenie, że to znów Ty, a nie wiem dlaczego znów? No nic. Masz 24 godziny na dostarczenie dowodów i rozpiski, w innym przypadku leci UB. Jeśli ten kto go znów nałożył o nie dostarczy dowodów i swojej rozpiski zostanie ukarany ostrzeżeniem. My nie będziemy ciągle za was pracy wykonywać. Czas minął Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Zaczynając od tego: Czas bana minął 24 godziny od nałożenia bana. @NWG37 - Administrator po raz kolejny dał zero dowodów, a co za tym idzie leci dla niego UB. Proszę Właścicieli serwera o jego ukaranie +1 ostrzeżenie. Zdejmuję bana. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi