Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dziś zadajemy pytania do @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co Twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [P] Czego żałujesz lub co chciałbyś zmienić? [P] Co robisz na co dzień? [P] Jakie masz zainteresowania/pasje? [P] Czemu zażywasz złych rzeczy? xdd ;.p [P] Czego się boisz/obawiasz?? [P] Jakie masz plany na przyszłość? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 7 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 [P] Ulubione zajęcie? [P] Ulubiony kolor? [P] Co Pan robisz na co dzień? 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 7 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Pijesz coś? Ile grasz w te grę? Masz jakieś hobby? Byłeś kiedyś co najlepszy? Byłeś kiedykolwiek top1 przez jakiś czas? Ile masz tak naprawdę lat? Masz rodzinę? 1 Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 8 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 1. Masz brodę ? 2. Twój idol ? 3. Palisz ? 4. Ulubiona piosenka ? 5. Ulubiona bajka z dzieciństwa ? ( lub aktualna ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 9 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? [P] Dlaczego zacząłeś grać ? [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa ? [P] Jaki jest twój ulubiony film/serial? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Czemu czitujesz ? Podeślesz Mi Swoje alias'y ? Podoba Ci się tutaj na sieci ? zmieniłbyś coś na lepsze ? Czemu jesteś alkoholikiem ? Masz zamiar schudnąć ? Chorujesz na coś ? Pieniądze czy zdrowie ? Koleżanka czy przyjaciółka ? Ziomek czy kolega ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 10 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? Jaka jest Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? Jak na Ciebie wołali w dzieciństwie? Jakie jest Twoje najśmieszniejsze wspomnienie? Czy chciałbyś mieć moc cofania się w czasie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 @Dusia - Pytania i Odpowiedzi.[P] Co Twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu?[P] Czego żałujesz lub co chciałbyś zmienić?[P] Co robisz na co dzień?[P] Jakie masz zainteresowania/pasje?[P] Czemu zażywasz złych rzeczy? xdd ;.p[P] Czego się boisz/obawiasz??[P] Jakie masz plany na przyszłość? 1. Powiem tak. Wartości jaki są dla mnie najważniejsze to: Zdrowie, zaufanie, miłość, przyjaźń, rodzina, wolność - nie którzy nie rozumieją co to jest. Jest to możliwość podejmowania własnych decyzji/wyborów, posiadanie własnego zdania, swoboda oddychania bycia szczęśliwym z każdej chwili życia. 2. Nie zmieniłbym kompletnie nic dlaczego? chciałbym popełnić te same błędy co do tej pory przeżyć smutne chwile i te beznadziejne i doświadczyć ponownie tego samego co do tej pory bo właśnie to nauczyło mnie być silniejszym, pewnym siebie, to po prostu nauczyło mnie najwięcej i ukształtowało mój charakter. 3. Na co dzień zajmuję pracą. Jestem kierownikiem. Dokładnie rzecz ujmując, jestem ciągle pod telefonem. 4. Zainteresowania - Piłka nożna, ale już nie trenuje z względu kontuzji kolana, koszykówka również, ale przez kontuzje kolana nie mogę grać dużo, rysuje dla siebie, np postacie z Dragon Ball'a, a co można jeszcze wypisać interesuje się "E-sportem, grami przykład: Call of duty, battlefield, cs1.6 oraz cs:go". Ogólnie też na komputerze, zabawa plikami pisaniem różnych rzeczy tak aby ułatwić sobie coś. 5. Czemu używam nie dozwolonych rzeczy, aby sobie poprawi humor czy coś, ale ogólnie nic to nie pomaga, bo jestem chory. 6. Nie ma niczego czego bym się obawiał, niczego mi nie brakuję ani niczego się nie boję. (Jeśli chodzi o śmierć, to dopadnie każdego, w jakiś sposób, a tym nie ma co się martwić i o tym myśleć) Tracić tylko czas i jakieś obawy na myślenie o tym jeśli życie jest tak krótkie. 7. Plany zawsze wyjdą, takie jakie mają być, ale planuję kupić D0M i stworzyć prawdziwą rodzinę, w pełni szczęśliwą, bez żadnych problemów. @Leszczyk Top1 - Pytania i Odpowiedzi.[P] Ulubione zajęcie?[P] Ulubiony kolor?[P] Co Pan robisz na co dzień? 1. Wyjść na rower jeśli jest dobra pogoda, a tak to siedzę przed komputerem słucham muzyki, a jak nie muzyka to oglądam filmy oraz, ale wolę spędzać czas na dworze jeśli jest mega pogoda. Gdzieś coś nad wodę, grill czy po prostu wyjście, z domu. 2. Czarny, biały, czerwony. 3. Cofam Cię do pierwszej osoby. @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- - Pytania i Odpowiedzi.[P] Pijesz coś?[P] Ile grasz w te grę?[P] Masz jakieś hobby?[P] Byłeś kiedyś co najlepszy?[P] Byłeś kiedykolwiek top1 przez jakiś czas?[P] Ile masz tak naprawdę lat?[P] Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa?[P] Jaka jest Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa?[P] Jak na Ciebie wołali w dzieciństwie?[P] Jakie jest Twoje najśmieszniejsze wspomnienie?[P] Czy chciałbyś mieć moc cofania się w czasie?[P] Masz rodzinę? 1. Tak piję, ale zazwyczaj jest to drinki. Najbardziej to Whisky. 2. Około już myślę, że z 9 lat. 3. Kiedyś tam zbierałem samochody, ale przestałem i moją kolekcję oddałem. Na tą chwilę nie mam, ale jeśli coś mnie zainteresuję, to robię to przez jakiś czas. 4. Nie wiem, nie mam pojęcia, bo grając w Call of Duty byłem 2 miesiące Top1 na świecie. 5. Tak byłem odnosząc się do poprzedniego tematu. Byłem przez 2 miesiące, z rzędu top1 na świat. 6. Mam lat +20 (KMWTW) 7. Tak mam rodzinę. 8. Bajka z dzieciństwa ulubione (Pokemon, Dragon Ball, Duel Masters - jestem posiadaczem kart) 9. Zabawa z dzieciństwa ulubiona to podchody nocą. 10. W dzieciństwie mówili na mnie (Penksa, aż do tej pory i czasem Virus) 11. Najśmieszniejsze wspomnienie nie mam takiego, a jak jakieś mam to nie pamiętam tego. 12. Czy chciałbym mieć moc? nie chciałbym, ale tylko wtedy bym chciał, gdy bym złapał jakąś ciężką chorobę. (Do tej pory nic takiego się nie wydarzyło) @LoveOrHate - Pytania i Odpowiedzi.[P] Masz brodę?[P] Twój idol?[P] Palisz?[P] Ulubiona piosenka?[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? (lub aktualna) 1. Nie mam brody i nigdy jej nie miałem. 2. Idola nie mam, ale mam autorytet: Moim autorytetem jest moja Mama. Wychowuje mnie od +20 lat, spędza ze mną wiele czasu, ponieważ mieszkam z nią po mimo swojego wieku, troszczy się o mnie. Uczy mnie szczerości wobec ludzi, dobrych manier, które akurat mi nie za bardzo wychodzą, stara się bardzo bym w przyszłości w Polsce nie męczył się jakimś marną pensją/emeryturą, a mieszkam z nią by ona nie miała ciężko życiu, jakie miała do tej pory, wiele kłopotów, a ja po skończeniu szkoły znalazłem od razu pracę, nie powiem, bo dosyć dobrze płatną, nie mogę narzekać. Jak mówiłem nie mam innego żadnego autorytetu. Jest i będzie do końca życia to moja Mama, która jest ze mną na dobre i na złe, a co by się nie działo jest zawsze. 3. Nie, nie paję. Jeśli chodzi o śmieszne papieroski, to tak, ale bardzo rzadko. 4. Wiele mam piosenek, ale niech wymienię parę: GUZIOR - WIFI, Białas - Ale nie ja, Montana - Mówiłem, Montana - yee yee. 5. Bajka z dzieciństwa ulubione (Pokemon, Dragon Ball, Duel Masters - jestem posiadaczem kart) @Katie - Pytania i Odpowiedzi.[P] Co lubisz robić w wolnym czasie?[P] Dlaczego zacząłeś grać?[P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa?[P] Jaki jest twój ulubiony film/serial? 1. Cofnę Cię do pytania od Leszczyka 2. Dlaczego zacząłem, ale grać ogólnie czy teraz?! Ogólnie zacząłem bardzo młodo w te gierkę grać i jakoś tak po prostu zostało, a może chciałem dobrze grać w te wszystkie gierki strzelane. Call of duty 4-5 oraz MW1-2-3 - Zdobłem wszystko co mogłem. Nie ma nic więcej. battlefield3-4 również max wszystkiego. Zacząłem i wróciłem do Cs'a, bo wcześniej dostałem tyle banicji, że odechciało mi się już w to grać i tak miałem przerwę dużą i tak o wróciłem i znalazłem się u was. 3. Ulubiona potrawa? Też jest ich wiele, a więc wymienie: spaghetti, krewetki, Polski rosół i wiele innych. 4. Ulubiona seria filmów: Szybcy i wściekli "Wszystkie części" serial oglądam "Pierwsza miłość od około 200 odcinka do teraz". @Zmiksowany - Pytania i Odpowiedzi.[P] Czemu czitujesz?[P] Podeślesz Mi Swoje alias'y?[P] Podoba Ci się tutaj na sieci? zmieniłbyś coś na lepsze?[P] Czemu jesteś alkoholikiem?[P] Masz zamiar schudnąć?[P] Chorujesz na coś?[P] Pieniądze czy zdrowie?[P] Koleżanka czy przyjaciółka?[P] Ziomek czy kolega? 1. Czemu? Nie mam pojęcia wiesz? Chciałem być dobry i wychodziło jak zwykle banicja. (żart) Wszyscy tak uważają, ale co ja zrobię. 2. Podeślę, ale tylko jakie chcesz. 3. Tak, jak na razie mi się podoba, a również bym zmieniło wiele. (Określenie "wiele", to dla niektórych może być za dużo he, a więc na pewno bym coś zmienił) 4. Nie, nie jestem alkoholikiem, bo jakby tak było, to pewnie bym tu nie siedział, a tylko drinkuje i mało piję. 5. Nie mam takiego zamiaru, a dlaczego, bo nie jestem (Ulany, rudy, gruby, piegowaty "ludź" he). 6. Tak choruję. Od urodzenia mam wadę wzroku i to sporą, a przy czym (Zapalenie V1rusowe Tęczówki, rogówki, spojówki oczu) pogorszyło mi się, a co za tym idzie lepszy o nie wiele słuch. Mam problemy, z snem (zaburzenia snu oraz bezsenność) i dlatego tyle siedzę i nic nie robię. 7. Zdrowie, bo pierwsze to mam. Wybrać, ale i tak, tak się nie stanie. 8. Przyjaciółka<3. 9. Ziomek<3. 2 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi