Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Piszę tutaj, abyś zwrócić większą uwagę na to, oraz aby doszło to na wszelkie serwery na owej sieci oraz do Administracji. Chodzi mianowicie o to, żeby do każdego serwera dodać nową lubrykę (Archiwum podań) jak jest to w przypadku (podań na grafika BL'a oraz reszty). Wchodząc w (Podania na Admina) powinny być jeszcze dwie lubryki (Przyjęte/Odrzucone podania na Admina) przypięte u samej góry. Wtedy będzie lepiej szybciej czegoś poszukać, ale jest to i wyłącznie moja wizja jakby mogło to wyglądać. Mały szczegół, ale mogłoby wiele dać niż tak te podania śmieszne leżą. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 jak dal mnie wsm troche zbedne, bo i tak podania z tamtad są nie ruszane aa az tak duzo do szukania tez nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jak najbardziej na tak, miałoby to przynajmniej ręce i nogi gdzie wszystko byłoby posortowanie a nie jak nasermater. 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 10 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Również jestem jak najbardziej na tak. Dlaczego, bo widać, że podań jest w szczególności na dustach bardzo dużo i są one razem i nigdzie nie zostają przeniesione tylko tak leżą i leżą, miłej dla oka by się zrobiło i ogólnie trochę porządku, z tym. Jestem raz jeszcze na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 11 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ja również myślę że to by było bardzo dobre rozwiązanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Brak zainteresowania. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi