Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 A więc i przyszedł czas na mnie chciałbym wam bardzo serdecznie podziękować za grę tutaj było naprawdę fajnie miło śmiesznie, ale wszystko co ma swój początek, musi mieć także swój koniec, a skłoniło mnie do tego, brak interwencji dla osób które latają odpalone, gdzie ja słyszę od niektórych osób, że gość jest kler, a nawet nie obejrzał dema, to mnie skręca, a ja też nie zamierzam odbierać pracy innym adminom i samemu wszystkiego rozpisywać, bo mi jakoś oni za bardzo nie przeszkadzali, ale przykre trochę było że nawet nikt ich nie podejrzewał :D ... No ale cóż jak to powiedział mój jeden stary dobry znajomy " jak kur#$y bez wiedzy dostaly adminów, gdzie ich jedyna wiedza to podstawowa obsługa amxmodmenu, to co się dziwić" także tym miłym akcentem zakończę. Chciałbym wyróżnić parę osób które sprawiły, że pobyt tu sprawiał mi największa frajdę, ale nie chciałbym, żeby inne osoby przez to poczuły się gorszę. Z farcikiem mordeczki i będę odwiedzał na pewno esssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ten co odjebał bez kitu.. Zostawię to bez komentarza oraz się nie żegnam, bo i kontakt zostaje. Miłego tam gdzieś w życiu i dobrych 'białych mew' czy też innych specyfikacji hehe.. ;P Trzymaj się ciepło na razie<3 Miśki ^>^ 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 12 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trzymaj się , nie żegnam się kontakt na steam jest. Wpadnij czasem pograć. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 12 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trzymaj się;p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trzymaj się byczku, będzie mi Ciebie brakować //mikołaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Narazie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Z fartem na życiowej drodze ; 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Papatki Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Narka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Narka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jeeeej Nie będzie banów ! Dla Marzenki A tak serio To płacze od 2 godzin Chej !!!!!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Jesika :) Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 3maj sie, hejka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Bajo ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik gzelino LG Opublikowano 12 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 tylko opiekuj się dziećmi. pis Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 13 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Trzymaj się! Ciao Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 13 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi